Cum cumpăra Raluca Bădulescu droguri. Detalii uluitoare din dosarul ‘Cocaina pentru VIP-uri’

2 săptămâni in urmă 22

Raluca Bădulescu a fost prinsă sedată la volan. Polițiștii i-au făcut dosar penal după ce testul anti-drog a ieșit pozitiv.

Raluca Bădescu, implicată în dosarul cocaină pentru VIP-uri

Vedeta Kanal D a consumat substanțe interzise, apoi s-a urcat la volan. Conform oamenilor legii, jurata Bravo, ai stil! consumase benzodiazepine, o substanță care se găsește în medicamente anti anxietate sau somnifere.

Până la acest moment, Raluca Bădulescu nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la incident.

În 2014, ea a fost implicată în dosarul Cocaina pentru VIP-uri. În anchetă, un dealer de droguri povestea cum vedeta Kanal D se droga.

În urmă cu aproape 7 ani, mai multe vedete au fost implicate într-un dosar cu droguri. Vasile Ciobanu, supranumit dealerul vedetelor, a dezvăluit amănunte despre obiceiurile persoanelor cunoscute din România de a consuma substanțe interzise.

Una dintre cele mai cliente fidele, conform acestuia, ar fi fost chiar Raluca Bădulescu, care solicita cocaina doar acasă și cumpăra mereu în jur de 7-8 grame.

„Un prieten de-al meu i-a dat numarul de telefon si am fost sunat chiar de ea. M-am intalnit cu ea, o stiam de la televizor. Cand am vazut ca vine ea, am zis wow.

Si ea mi-a spus… mi-a zis prietenul meu ca ai ceva foarte bun. Era vorba de cocaina. Si mi-a zis ca vrea si ea”,, declara dealerul vedetelor pentru cancan.ro.

Dezvăluirile făcute de dealerul de droguri

El a mai spus că vedeta Kanal D era o clientă bună, pentru că achiziționa mereu marfă într-o cantitate mare.

„500, 700, 800 de euro. Era 100 de euro gramul. Prima data asa a fost. Dupa ma suna, ma duceam direct la ea acasa, nu ne vedeam in public.

Ma cunostea si portarul, urcam sus la etajul trei”, a mai declarat Vasile Ciobanu, dealerul vedetelor.

Se pare că Raluca Bădulescu ar fi cumpărat de la bărbat cocaină doar pentru câteva luni, pentru că el a fost arestat între timp.

Mai mult, înainte să fie reținut, bărbatul susține că Raluca Bădulescu l-a contactat. Cei doi ar fi ajuns să fie apropiați, datorită frecvenței cu care vedeta cumpăra substanțele interzise de la el.

„Ma suna inainte sa vina iubitul ei pentru ca nu o prea mai lasa sa consume. Iubitul ei, Florin. Ma suna si imi spunea sa nu-i spun.

De asta erau si atat de rapide intalnirile. Sa nu o depisteze actualul iubit”, a continuat bărbatul.

Între timă, dealerul a decedat după ce a avut covid-19.

The post Cum cumpăra Raluca Bădulescu droguri. Detalii uluitoare din dosarul ‘Cocaina pentru VIP-uri’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă