Cum au șters propagandiștii Kremlinului anunțurile privind discursul așteptat a lui Putin. „Mergeți la culcare”

1 săptămână in urmă 34

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 08:09

420 citiri

Principalul post de televiziune rus și agenția de propagandă RT au șters anunțurile privind discursul lui Vladimir Putin, în timpul căruia, probabil, președintele rus ar fi trebuit să vorbească despre pseudoreferendumurile din teritoriile ocupate ale Ucrainei.

Discursul lui Putin din seara zilei de marți, 20 septembrie, a fost anunțat de rossMI cu referire la surse de la Kremlin. Potrivit unor surse, ar fi putut vorbi și ministrul apărării al Federației Ruse Serghei Shoigu.

Discursul a fost amânat pentru o dată ulterioară și apoianunțat pentru a doua zi. Propagandistul rus Volodymyr Solovyov a scris pe o rețea de socializare: „Mâine”.

„Mergeți la culcare”, i-a sfătuit redactorul șef al RT, Margarita Simonyan, pe urmăritorii săi care așteaptă declarația lui Putin.

Surse din administrația președintelui Federației Ruse au relatat că discursul lui Putin va fi difuzat într-o înregistrare pe 21 septembrie, când „Orientul Îndepărtat se va trezi”.

Duma de Stat a introdus în Codul Penal al Federației Ruse concepte precum „mobilizare”, „pe timp de război” și „lege marțială” . Modificările prevăd pedepse mai mari pentru dezertare, jaf și refuzul de a respecta ordinele comandanților în timpul funcționării regimului juridic special.

Citeste si:

Motivul pentru care Rusia vrea referendumuri în teritoriile ocupate din Ucraina, dezvăluit de SUA. Reacția Kievului UPDATE

Casa Albă a transmis că a respins planurile Rusiei de a organiza referendumuri în anumite părți ale Ucrainei. Potrivit SUA, Moscova ar putea face mișcarea de a recruta trupe în acele zone...

 ”Nu există justificare pentru vărsarea de sânge, distrugeri și suferințe umane”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în cadrul intervenţiei la Adunarea Generală ONU, că pacea este, în continuare, ameninţată de cele mai grave provocări de la sfârşitul celui...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă