Cum au scăpat cu închisoare cu suspendare interlopii din clanul Nixon, după ce l-au atacat cu macetele pe patronul unei pizzerii din Buzău

2 luni in urmă 44


În urmă cu doi ani, membrii clanului de interlopi Nixon au năvălit într-o pizzerie din centrul Buzăului, l-au rănit pe patron şi au vandalizat localul. Atacatorii îi ceruseră proprietarului o taxă de protecție 1.000 de euro pe lună, iar acesta a refuzat s-o plătească. Judecătorii au închis definitiv dosarul atacului în stil mafiot și niciunul dintre agresori n-a primit pedeapsă cu executare, scrie Opinia Buzău, care citează portalul instanțelor.


Cel puțin cinci persoane au năvălit cu macete şi sprayuri paralizante în pizzeria din cartierul buzoian Dorobanți, în miezul zilei. L-au rănit pe patron şi au vandalizat localul. La perchezițiile domiciliare, polițiștii au descoperit arsupra membrilor clanului Nixon obiecte contondente, bastoane telescopice, o crosă, o macetă și un pistol tip airsoft.


La finalul lunii trecute, Curtea de Apel Ploiești a menținut pedepsele dictate în prima instanță.


EdisonMarinescu (26 de ani) - 1 an și 11 luni, sub supraveghere pe trei aniMarian Mihăescu, fost Măcelaru (22 de ani) - 1 an și 4 luni, sub supraveghere pe trei ani.
Edison (foto) și Marian sunt fii lui Ion Măcelaru, zis Nixon.

Alți trei interlopi, care aveau legătură clanul condus de Ion Măcelaru, zis Nixon, vor avea de executat muncă în folosul comunității pe o perioadă între 60 și 80 de zile.


Interlopul Edison Marinescu este fiul celui care conduce clanul Nixon. Edinson și Măcelaru a mai fost condamnați și într-un dosar de proxenetism. Primul a luat 2 ani și 11 luni cu suspendare, iar celălalt, un an și patru luni cu suspendare.


Edison e cercetat și pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă