Cum au reușit Dennis Man și Valentin Mihăilă să o învingă pe AS Roma! Dezvăluirile antrenorului de la Parma

2 luni in urmă 31

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), cei doi atacanți români de la Parma, și-au impresionat antrenorii după victoria cu AS Roma, scor 2-0.

Parma și AS Roma s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 27 din prima ligă a Italiei, iar gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, datorită golurilor înscrise de către Valentin Mihăilă, în minutul 9, din pasa lui Dennis Man, repsectiv Hernani, în minutul 55, din penalty.

La finalul partidei, secundul lui Roberto D’Aversa, Andrea Tarozzi, a fost cel care s-a prezentat la interviuri, „principalul” fiind suspendat.

Dennis Man și Valentin Mihăilă „înțeleg mai bine ce le cere antrenorul Parmei”

„Antrenorul (n.r – Roberto D’Aversa) își dorea foarte mult să câștige. Îi vom dedica victoria președintelui (n.r – Kyle Krause). Suntem bucuroși că am obținut victoria, în ciuda unui meci greu. Suntem într-un moment de creștere, chiar dacă rezultatele nu mai veneau. Ne-au lipsit punctele, însă azi am văzut o Parma care a atins un nivel bun al condiției fizice și al atenției. De asemenea, jucătorii înțeleg mai bine ce le cere antrenorul, ceea ce e important.

Avem multă încredere în această echipă. Avem nevoie de timp pentru a face o echipă să crească și să-i facem pe jucători să înțeleagă ce le cere antrenorul. Azi, fanii ne-au făcut un video de susținere înainte de meci și a fost foarte important. Ne-au făcut să simțim că îi avem aproape, așa cum era mereu înainte. Fanii sunt fundamentali, jucătorii au văzut clipul motivațional cu un minut înainte de a intra pe teren”, a spus Andrea Tarozzi, la finalul meciului dintre Parma și AS Roma.

Dennis Man a fost integralist în cadrul întâlnirii cu AS Roma, în timp ce Valentin Mihăilă a rezistat pe teren până în minutul 82, când a fost înlocuit cu Karamoh.

În urma acestei victorii, Parma a acumulat 19 puncte în clasament, însă tot pe penultimul lor în Serie A rămâne. De cealaltă parte, AS Roma este pe locul 6, la egalitate de puncte cu Napoli, echipa de pe locul 5.

The post Cum au reușit Dennis Man și Valentin Mihăilă să o învingă pe AS Roma! Dezvăluirile antrenorului de la Parma appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă