Cum au păcălit două românce o femeie de 80 de ani din Germania să le dea un milion de euro

2 săptămâni in urmă 17


Poliția germană a arestat două românce, de 29 și 31 de ani, ce făceau parte dintr-o grupare de hoți care au jefuit mai mulți vârstinici înstăriți din orașul Bielefeld, potrivit Adevărul, care citează publicația germană westgallen-blatt.de.


Cele două românce se dădeau drept polițiști și se ofereau să ia banii și obiectele de valoare și să le pună la adăpost, spunându-le vârstinicilor că sunt luați în vizor de tâlhari.


După aceeași metodă a fost prăduită și o femeie de 80 de ani din Bielefeld. Gruparea de români a contactat-o pe aceasta și i-au spus că în cartierul în care locuiește există o bandă de hoți care vrea să o jefuiască și să o ucidă.


Româncele s-au dus acasă la femeie și i-au cerut banii, cardurile de credit și obiectele de valoare, spunându-i că le vor adăposti în sediul poliției. Ulterior, aceastea i-au spus femeii că o vor duce la o altă adresă pentru a-i prinde pe presupușii tâlhari în timp ce-i jefuiesc casa.


Femeia a așteptat să fie și, pentru că a echipajul care urma să o ducă într-un loc sigur a întârziat, ea a sunat la poliție să afle ce se întâmplă. Astfel, ea aflat că a fost victima unei escrocherii.


Cele două tinere au fost prinse de oamenii legii, însă doar o parte din prejudiciu a mai fost recuperat.


Polițiștii germani au pornit o anchetă şi au estimat paguba la peste un milion de euro, având în vedere că numai obiectele de valoare, aurul şi argintul victimei depășeau această sumă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă