Cum au încercat suporterii să îl convingă pe Edi Iordănescu să rămână la FCSB! Ce le-a transmis antrenorul

2 săptămâni in urmă 19

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Situația a degenerat până când suporterii formației au decis să se implice direct, în frunte cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Cum au încercat suporterii să îl convingă pe Edi Iordănescu să rămână la FCSB! Ce le-a transmis antrenorul

Suporterii de la FCSB au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să continue la formația roș-albastră.

Imediat cum au aflat din presă că antrenorul a decis să se despartă de FCSB, suporterii au decis să se strângă într-un număr cât mai mare și să meargă la locuința tehncianului pentru a-l convinge să se răzgândească.

Totuși, potrivit AS.ro, Edi Iordănescu le-ar fi transmis că orice s-ar întâmpla nu va reveni asupra deciziei sale pentru că acest lucru ar însemna să își piardă demnitatea, mai ales după schimbul de replici pe care l-a avut cu Gigi Becali.

Momentul în care Edi Iordănescu a cedat: "A spus că face ceva pe contractul meu! Înseamnă că nu dai doi bani"

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Fostul antrenor al vicecampioanei dezvăluie că declarația patronului care a pus capac și l-a determinat să trimită o notificare către club privind încălcarea clauzelor din contract a fost atunci când Becali a declarat la Digi Sport că "fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu".

Am acceptat că patronul poate ce face cu banii dânsului, chiar dacă în spate sunt milioane de suporteri și trebuie să țină cont de acest lucru. Trebuia să nu uite că mi-a făcut o promisiune clară. N-am avut nicio problemă cu reacțiile dânsului și criticile sale, chiar dacă m-a deranjat. Aș fi acceptat în continuare multe pretenții ale dânsului, multe critici, mi le-aș fi însușit atât timp cât nu era vorba de jucători. Ce m-a deranjat foarte tare și a făcut să am acea reacție cu notificarea prin avocați a fost când a spus că face ceva pe contractul meu.

Eu am luat-o personal, era vorba de înțelegerea noastră, de cuvântul nostru, de promisiunea făcută. Când spui asta, înseamnă că efectiv nu dai doi bani pe tot ce am vorbit și pe tot ce ne-am înțeles. E vorba de cuvânt, de onoare, că ne-am făcut niște promisiuni și că am fost sunat, nu m-am propus! Am fost convins să vin și în acel moment am simțit nevoia să iau o poziție. Am făcut acea adresă care a fost una constructivă în care am spus că nu înțeleg acea ieșire”, a declarat Edi Iordănescu la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: suporteri , edi iordanescu , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă