Cum arată un apartament de 350.000 de euro din Cluj. Chiria pentru o astfel de locuință este 1.500 de euro lunar VIDEO

1 lună in urmă 25

Vloggerul clujean Andrei Vereștiuc a arătat, pe contul său de Youtube, cum arată și ce poate oferi un apartament de 350.000 de euro din Cluj-Napoca.

Potrivit vlogger-ului, apartamentul este un penthouse de trei camere și 110 mp, distribuit pe trei etaje. La primul nivel, apartamentul are un dormitor mare, cu baie proprie și un dormitor mai mic. La nivelul superior se află un living cu bucătărie, cu baie proprie, iar la ultimul etaj apartamentul are o terasă proprie, dar și un loc de parcare subteran. Potrivit lui Vereștiuc, un astfel de apartament a fost închiriat cu 1.500 de euro lunar.

„Pot spune că nu este scump. Un apartament în Cluj, semifinisat, este între 2.000 și 2.500 de euro. Te ajunge 3.000 de euro în zonă semicentrală. Numai o parcare costă în zonă semicentrală este în jur de 12.000 de euro. În zona asta cel puțin 20.000 de euro e o parcare”, a arătat un agent imobiliar intervievat de Vereștiuc.

Potrivit agentului imobiliar, Clujul este un magnet pentru oamenii cu bani, 70 la sută dintre cei care cumpără locuințe în Cluj cumpărând cu „banii jos”, fără credite imobiliare.


Citeste si:

Capitala a ajuns la o rată de vaccinare de aproape 50%. Începe campania de vacccinare în școli și licee

 „Canoea a pierdut un mare campion”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă