Cum arată toamna unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România VIDEO

1 lună in urmă 22

Sambata, 30 Octombrie 2021, ora 06:00

72 citiri

Toamna oferă prilejul unor fotografii cu adevărat spectaculoase pentru cei pasionați să surprindă natura în culori cât mai variate.

Fotograful Mihai Răducanu a făcut zilele trecute un traseu prin Parcul Național Buila Vânturarița, din Vâlcea, și a realizat o serie de imagini foto și video care redau fidel peisajele de munte în culorile toamnei.

Flora bogată din Parcul Național Buila-Vânturarița - fagi, brazi, molizi, cetină de negi, iederă, tufărișuri alpine - a căpătat acum nuanțe variate de galben și arămiu.

Pasionații de trasee montane pot observa pe stânci capre negre, însă trebuie să fie cu mare băgare de seamă pentru că pot oricând să se întâlnească cu un urs.

Parcul Național Buila-Vânturarița este o arie protejată de interes național care se află în partea vestică a județului Vâlcea și are o suprafață de 4.186 hectare.

Citeste si:

Scenariile pentru votul guvernului Ciucă. Ce se va întâmpla în cazul în care executivul pică a doua oară

PNL a hotărât joi noaptea, 28 octombrie, să forțeze votul pentru un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă deși atât PSD cât și USR au anunțat că nu îl susțin. Dacă executivul va...

 "Domnului Iohannis i se fâlfâie de popor, puțin îi pasă că mor 500 de oameni pe zi"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat în stilul său caracteristic pe președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei emisiuni la Digi24. El a spus că șeful statului a reușit să ajungă...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă