Cum arată Tania Budi după ce a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Fosta iubită a lui Dan Bittman este de invidiat

1 lună in urmă 121

Tania Budi nu mai are nevoie de niciun fel de descriere. Blondă, frumoasă, senzuală, cu un trup perfect și o siluetă de adolescentă, fosta mare iubire a lui Cătălin Botezatu arată superb la vârsta de 53 de ani. Ce operație estetică a decis să-și facă fostul manechin i-a șocat pe fani. La asta nu se aștepta nimeni.

Cum arată Tania Budi după ce a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Superba Tania Budi îmbătrânește ca vinul, având gene foarte bune transmise din generație în generație. Cu toate acestea, fostul manechin este o femeie hotărâtă care, atunci când își pune ceva în minte, nu se lasă până când nu-l obține.

Focoasa blondină s-a împăcat cu trecerea timpului, fiind una dintre cele mai asumate prezențe feminine din showbizul românesc. Deși nu a avut niciodată nevoie să apeleze la intervențiile estetice, fiind înzestrată cu o frumusețe naturală aparte, Tania Budi nu a fost niciodată împotriva femeilor care simt nevoia, la un moment dat, să schimbe ceva la felul în care arată.

Pentru celebra Tania, acest moment a venit abia la 53 de ani. Fosta iubită a lui Dan Bittman a trecut, pentru prima dată, pragul cabinetului medicului estetician pentru o intervenție simplă la nivelul ochilor. Vedeta a decis să-și extirpeze surplusul de piele din zona ochilor și a recurs la ceea ce se numește o blefaroplastie.

Tania Budi arată ca o adolescentă superbă

Operația a fost un real succes, iar rezultatul a șters cel puțin 20 de ani de pe chipul superb al divei, care pare a fi o adolescentă diafană. Tania Budi a apelat, cu încrederere, la doctorul Iancu Morad, specialistul care are grijă de tenul ei de mai bine de un deceniu.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat”, a declarat Tania Budi, în exclusivitate pentru click.ro.

The post Cum arată Tania Budi după ce a făcut prima operație estetică la 53 de ani. Fosta iubită a lui Dan Bittman este de invidiat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă