Cum arată tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat. A plecat cu banii şi nu s-a mai întors

1 săptămână in urmă 15

Cum arată tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat? Se pare cu teoria bunului samaritean nu mai este de actualitate. Mărturie stau imaginile surprinse de camrele de luat vederi din Târgu Mureș. Cmarele au surprins tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat. Aceasta a plecat cu banii și a dispărut.

A găsit 22.000 de lei în fanta unui bancomat. A plecat cu banii şi nu s-a mai întors

Nu puține au fost ocaziile în care am auzit de români care, fie au pierdut portofele, fie au uitat banii în bancomat. La fel, nu e puține ori am auzit și de oameni de bine. Unii dintr ei au reușit să găsească proprietarii acestora și să le returneze sumele de bani. Din păcate nu este și cazul unei tinere din Târgu Mureș, care a găsit 22.000 de lei în fanta unui bancomat din oraș.

Fără să știe că este filmată, tânăra din Târgu Mureş a luat 22.000 de lei, a plecat cu banii şi nu s-a mai întors. Imaginile au ajuns pe mâna poliției din oraș, care și la această oră o caută pe tânăra în cauză. Evenimentele au avut loc în luna august, iar imaginile îl arată pe un cetățean care merge la bancomat și vrea să depună niște bani.

Conform surselor locale, bărbatul ar fi trebuit să depună suma de 21.800 lei. Din nefericire pentru el, din motive tehnice, banii ar fi rămas blocați în fanta respectivului bancomat. Bărbatul, crezând că totul a decurs cum trebuie și că banii au fost preluați, și-a văzut de drum. Numai că, în realitate, lucrurile au stat cu totul altfel.

Banii rămași blocați au fost descoperiți de tânăra despre care vă spueam la început. Fără să stea pe gânduri aceasta a scos banii și s-a făcut nevăzută, crezând că nu este văzută de nimeni.

Cum arată tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat

În realitate, camerele de luat vederi ale băncii, unde s-a întâmplat evenimentul, au surprins toate mișcările acesteia. Oficialii băncii s-au autosesizat și au trimis imaginile către Poliția din Târgu Mureș.

Conform acestora, și la această oră o caută, și cer ajutorul localnicilor în identificarea acesteia. Conform imaginilor surprinse, tânăra nu ar avea mai mult de 23-25 de ani, blondă, cu părul strâns într-o coadă, cam de 168-1.70 cm, îmbrăcată într-o pereche de blugi albaștri și cu un tricou alb, fără mâneci.

Tânăra mai avea la ea o geantă mare, de culoare maro și o jachetă albă pe mână. Polițiștii din Târgu Mureș fac apel la locuitorii orașului pentru a-i ajuta să o identifice pe tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat.

Comunicat emis de IPJ Târgu Mureș

De altfel IPJ Târgu Mureș a emis și un comunicat în care dau semnalmentele fetei și apelul către populația din oraș:

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Mureș, au în lucru un dosar penal. Doasrul este despre săvârșirea infracțiunii de “însușirea bunului găsit” de către o femeie neidentificată până în acest moment. La data de 8 august a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureș pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei.

După ce banii au fost depuși, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locașului. Cetățeanul în cauză nu a sesizat cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost însușită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată.

Polițiștii mureșeni, solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării femeii din imagine și lămuririi situației de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.”, se arată în anunțul IPJ Mureș.

The post Cum arată tânăra din Târgu Mureş care a luat 22.000 de lei din fanta unui bancomat. A plecat cu banii şi nu s-a mai întors appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă