Cum arată Simona Halep la o săptămână de la opereția la nas: „Mereu avem un motiv să zâmbim”

6 zile in urmă 22

În urmă cu aproximativ o săptămână, Simona Halep a anunțat că s-a operat la nas. Intervenția a avut loc la doar câteva zile de la divorțul de Toni Iuruc.

Jucătoarea de tenis a ajuns pe masa de operație, unde a făcut o operație de rinoplastie. Simona Halep avea nevoie de această intervenție pentru a respira mai bine, dar a ales să o facă și estetic. Următoarea zi după operație, ea a fost externată și va merge la controlul periodic.

În această dimineață, Simona Halep a postat o fotografie pe Instagram, unde apare cu zâmbetul pe buze. Jucătoarea de tenis încă are bandajul. „Mereu avem un motiv să zâmbim! Bună dimineața, luni!”, a scris aceasta pe social media.

Chiar dacă a divorțat în urmă cu o săptămână, Simona Halep pare că nu suferă deloc în urma despărțirii de Toni Iuruc. Cei doi au decis să se separe la mai puțin de un an de la cununia civilă.

simona-halep-operatie-nasIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cât a costat operația Simonei Halep la nas

Simona Halep a plătit pentru această operație suma de aproximativ 6.000 de euro, așa cum se arată pe site-ul oficial al medicului estetician.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava”, a transmis jucătoarea de tenis.

„Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc!”, a mai transmis Simona Halep.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă