Cum arată reşedinţa de lux achiziţionată de Madonna pentru 19.3 milioane de dolari. Vedeta pop a cumpărat-o de la un alt star din lumea muzicii

2 săptămâni in urmă 24

De Monica Palade.
Publicat: 19.04.2021, 10:25.
Actualizat: 19.04.2021, 10:26

Madonna şi-a achiziţionat recent o casă în Hidden Hills pentru 19.3 millioane de dolari. O adevărată afacere, având în vedere că anul trecut, în iunie, reşedinţa valora 25 milioane de dolari, iar în decembrie 22 de milioane.

Galerie (6)

Cum arată reşedinţa de lux achiziţionată de Madonna pentru 19.3 milioane de dolari. Vedeta pop a cumpărat-o de la un alt star din lumea muzicii

Profimedia

Casa de lux a aparţinut cântăreţului The Weekend şi are o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi împărtiţi între cele şapte dormitoare şi tot atâtea băi, din casa principală, şi două, din casa pentru oaspeţi, sală de fitness, piscină şi un teren de tenis.

Pe hol, sunt amplasate tavane cu înălțime dublă și un perete cu fereastră pe două etaje.Interioarele albe și luminoase includ livingul și camera unde e serveşte cina, o bucătărie masivă, cu zonă pentru micul dejun și un bar.

Izolată şi liberă

Dormitorul principal de la etaj are un șemineu care se deschide spre un balcon privat. Alte avantaje includ un birou, o cameră de vinuri, sală de teatru, studio şi sală de fitness, garaj și un hambar.

Spațiul în aer liber include piscina, centrul spa, cabana și grătarul încorporat.

Proprietatea oferă „cel mai mare confort și izolare” - evident ceva ce un fenomen pop global ar aprecia. Locația este aproape de centrul orașului Calabasas și de coasta Malibu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă