Cum arată Raluca Ciocârlan, fosta membră a trupei „Angels”, după ce a devenit mama a cinci copii. „Nu zicem nu dacă ar mai veni şi al şaselea”

2 săptămâni in urmă 240

Raluca Ciocârlan a făcut parte din trupa Angels, alături de Monica Ene, după ce au fost descoperite de Costi Ioniță. Fetele au cucerit topurile în anii 2000, cu melodiile Aşa-s băieţii”, “Zăpăceşte-mă” şi “Toate fetiţele, mâinile sus” . În timp ce despre Monica nu se mai știu multe lucruri, Raluca nu a renunțat definitiv la muzică. Este mamă a cinci copii și nu spune nu, celui de-al șaselea.

„De 14 ani de când m-am căsătorit, 80% din timpul meu îl dedic lor. Deci eram învăţată să fiu mai tot timpul cu ei, să fiu atentă la nevoile lor şi la o alimentaţie cât de cât sănătoasă, atât cât se mai poate în perioada în care trăim.

Cum arată Raluca Ciocârlan, fosta membră a trupei „Angels”, după ce a devenit mama a cinci copii. „Nu zicem nu dacă ar mai veni şi al şaselea”

Fiind cinci copii, nu au dus lipsă de socializare, de joacă, de fel de fel de activităţi creative, îi plimbăm mult în natură, la munte, la mare (părinţii mei sunt din Mangalia, aşa că avem marea la dispoziţie).

Îi ducem şi pe la mănăstiri – componenta aceasta spirituală face parte din felul nostru de a-i educa, credem că există o educaţie sănătoasă doar prin raportarea la divinitate”, spune solista pentru Click.

“Iubim copiii cu toată inima noastră, i-am crescut cu multă dragoste şi dăruire amândoi şi nu zicem nu dacă ar mai veni şi al şaselea. Dar deocamdată ne concentrăm pe cei 5. Ne e foarte bine aşa. E bine să îţi cunoşti şi limitele”, a mai adăugat aceasta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă