Cum arată orașul Glasgow după ce fanii au sărbătorit în stradă titlul câștigat de Ianis Hagi & Co + bilanțul poliției

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Cum arată Glasgow după ce fanii lui Rangers au sărbătorit în stradă titlul în Scoția

Galerie Foto

Mii de suporteri au mărșăluit pe străzile capitalei Scoției, iar poliția locală a fost criticată pentru că a acționat prea ”blând”.

28 de fani ai lui Rangers au fost arestați și alți șapte au primit amenzi, potrivit lui Mark Sutherland, șeful poliției din Glasgow, citat de Daily Mail.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Scoția a interzis adunările în masă, iar cetățenii sunt îndemnați să nu iasă din case decât pentru lucruri esențiale.

”Prioritatea noastră a fost siguranța publicului. Oamenii noștri au fost puși în niște circumstanțe dificile, pentru că mii de suporteri au ieșit să sărbătorească în mai multe locuri ale orașului”, se arată într-un comunicat al poliției.

55 de titluri în Scoția a câștigat Rangers în istoria ei

Premierul Scoției, reacție dură față de petrecerea stradală ”încinsă” de fanii lui Rangers

Petrecerea fanilor lui Rangers a fost criticată și de premierul Scoției, Nicola Sturgeon, care a transmis un mesaj pe Twitter.

"Împărtășesc furia oamenilor în legătură cu ceea ce se întâmplă acum. Toată lumea a făcut o mulțime de sacrificii în ultimul anul, iar acum, să vezi un grup de oameni care riscă să îți afecteze tot progresul, e frustrant și rușinos.

Este complet incorect pentru întreaga țara, iar polițiștii aveau oricum o misiune complicată. Vă rog să le cereți fanilor să plece acasă, Rangers!", a scris Sturgeon.

88 de puncte a acumulat Rangers în 32 de etape (28 de victorii și 4 remize)Este primul titlu din cariera românului Ianis Hagi, care a mai cucerit o Cupă și o Supercupă ale României, cu Viitorul, și o Supercupă a Belgiei, cu Genk Etichete: rangers , ianis hagi , glasgow
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă