Cum arată Olivia Steer la cei 45 de ani ai săi. Soția lui Andi Moisescu are o siluetă de invidiat

2 luni in urmă 16

Olivia Steer a ales să plece din lumina reflectoarelor. Aceasta este, însă, foarte activă în mediul online. Cum arată soția lui Andi Moisescu la cei 45 de ani ai săi? Celebrul prezentator are cu ce să se mândrească.

Cum arată soția lui Andi Moisescu la 45 de ani? Olivia Steer este superbă

Olivia Steer a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, iar acum doar pe soțul său îl vedem în proiecte de televiziune. Fanii cuplului îi oferă des complimente brunetei care este superbă la cei 45 de ani ai săi pe care abia dacă îi arată.

Deși are două sarcini la activ, acest lucru nici nu se vede pe trupul bine definit și care îi permite să poarte orice. Soția lui Andi Moisescu este foarte activă în mediul online unde pune la dispoziție internauților poze din vacanțe sau drumeții scurte pe care le face de cele mai multe ori în România.

Recent, fosta vedetă de la Pro TV a plecat în concediu în Parcul Național Retezat alături de partenerul ei și câțiva prieteni. Toți s-au echipat corespunzător și au ales trasee dificile pe care le-au făcut cu mare drag.

Amintim că Olivia și Andi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 16 ani și au doi băieți împreună care sunt în perioada adolescenței. Cei doi sunt foarte discreți, deși ambii au ales cariere care i-au adus nu de puține ori în vizorul tuturor.

  • Vezi Galeria FOTO

Cum s-au cunoscut cei doi soți?

Cu toate astea, aceștia au preferat mereu să nu-și expună viața personală, mai cu seamă copiii. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit cum s-au cunoscut și care a fost firul poveștii lor ce este un real exemplu pentru alte cupluri.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea.

A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o. Nu îmi amintesc doar că am făcut tot ce mi-a stat în putință.

Bine, n-a fost nimic ce n-ar putea să facă și alții. În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni. Cât privește cererea de căsătorie, o să fiu foarte sincer. Sunt chestiuni intime, pe care îmi doresc să le păstrez intime. ”
Andi Moisescu (Sursa: viva.ro)

The post Cum arată Olivia Steer la cei 45 de ani ai săi. Soția lui Andi Moisescu are o siluetă de invidiat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă