Cum arată nepoatele Prinţesei Diana la 29 de ani. Gemenele sunt ravisante și extrem de atrăgătoare

3 săptămâni in urmă 28

Nepoatele Prinţesei Diana sunt superbe, tinere și pline de bani! Gemenele de 29 de ani au întors toate privirile la un eveniment monden. Cele două blonde au moștenit frumusețea răvășitoare a mătușii lor, Lady Di.

Nepoatele Prinţesei Diana îi moștenesc frumusețea

Lady Amelia şi Lady Eliza Spencer sunt fiicele contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei, şi verişoarele primare ale Prinţilor William şi Harry. Nepoatele regretatei Lady Di sunt extrem de prezente în peisajul monden londonez şi nu numai. Gemenele au participat recent la Săptămâna modei de la Milano.

Surorile au fost prezente la spectacolul Alberta Ferretti din primăvara anului 2022 pe 22 septembrie, în timpul Săptămânii Modei din Milano. Cele două și-au făcut apariția în sacou accesorizat cu pantalon și sandale.

Lady Amelia şi Lady Eliza Spencer sunt verișoarele ducilor William și Harry

Nepoatele prințesei Diana, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer, au strălucit la Săptămâna modei din Milano. Gemenele de 29 de ani, care au crescut în  Africa de Sud, au fost văzute în prima linie a prezentării de modă Alberta Ferretti.

Lady Amelia, care s-a mutat recent de la Cape Town la Londra împreună cu logodnicul ei, Greg Mallett, a arătat chic într-un costum negru din trei piese, în timp ce Lady Eliza a optat pentru o croială identică, dar într-o nuanță vișinie. Ele sunt fiicele lui Earl Spencer și verii primari ai prinților William și Harry.

Unde au copilărit gemenele

Au crescut împreună cu tatăl și mama lor, Victoria Aitken în Constantia, dar au petrecut un timp semnificativ în Marea Britanie, după ce părinții s-au despărțit și Charles s-a mutat înapoi la sediul familiei, Althorp. Lady Amelia și Lady Eliza Spencer au două surori vitrege și un frate vitreg din a doua și a treia căsătorie ale tatălui lor și un frate vitreg din a doua căsătorie a mamei lor.

La începutul acestui an, surorile au fost desemnate unele dintre cele mai elegante din întreaga lume, care sunt obișnuite să se învârtă în aceleași cercuri cu supermodele, aristocrați și fețe regale.

Au o soră mai mare, la fel de frumoasă

Aceasta a fost prima prezentare de modă de la Milano la care participă Lady Eliza și Lady Amelia la Milano, dar nu a fost prima dată când participă la un eveniment dedicat modei. Gemenele au ieșit deja la evenimentele din acest sezon, în timpul Săptămânii Modei din Londra, împreună cu sora lor mai mare, Lady Kitty Spencer (Vezi FOTO în GALERIE).

Fiicele contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei, şi verişoarele primare ale Prinţilor William şi Harry, au fost pur şi simplu ravisante la un alt eveniment, organizat la data de 21 septembrie. Cele două au participat la un eveniment Miss Dior din Dusseldorf, Germania.

The post Cum arată nepoatele Prinţesei Diana la 29 de ani. Gemenele sunt ravisante și extrem de atrăgătoare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă