Cum arăta nea Marin în tinereţe. Imagine rară cu vedeta de la Antena 1

6 zile in urmă 17

Nea Marin este unul din cele mai iubite personaje din showbiz-ul românesc. Acesta este urmărit cu mare drag de români în cadrul show-urilor sale unde încearcă să readucă în prim-plan diverse tradiții pe care poporul le-a uitat. Puțini știu însă detalii din povestea sa de viață. Omul de televiziune a atins succesul de ani buni, dar cu toate astea continuă să fie extrem de discret în privința vieții sale personale. Care a fost parcursul său și cum arăta în tinerețe?

Detalii din viața lui Nea Marin: cum arăta vedeta în tinerețe?

Nea Marin a fost mereu un bărbat chipeș, au susținut fanii după ce au văzut o fotografie cu el din tinerețe. Mulți îl știu de ani buni și se bucură de emisiunile sale care aduc în prim-plan tradiții uitate de popor. Juratul de la emisiunea ,,Splash! Vedete la apă” a avut parte de începuturi modeste, dar iată că în cele din urmă a reușit să atingă succesul în TV și să fie iubit de o țară întreagă.

Mai exact, bărbatul a reușit să își croiască drumul către celebritate prin intermediul carierei de dansator. În prezent este invidiat pentru forma spectaculoasă pe care o are și pentru modul în care se menține. Cei care au văzut recent fotografii cu el din tinerețe înțeleg de ce.

Carieră

Viața sa a luat o altă întorsătură după ce a devenit unul din cei mai buni coregrafi de dansuri folclorice de la noi din țară. Bărbatul a făcut parte mulți ani din echipa „Căluşarii din Conţeşti”, a câștigat multe premii, iar mai apoi a început să lucreze cu multe vedete.

Acesta se poate lăuda și cu reușite pe partea personală. El este căsătorit de peste 40 de ani cu femeia care i-a dăruit două fete. Din păcate, o tragedie avea să îi încerce foarte mult pe soți.

Drama din familia vedetei: ,,am crezut că s-a terminat lumea”

„Ea este soția mea și este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara acesta în urmă cu ceva timp.

Nea Mărin și partenera sa de viață au trecut printr-o tragedie. Mai exact, cuplului și-a pierdut unicul fiu la puțin timp după ce s-a născut.

,,Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a dezvaluit Marin Barbu, la Antena Stars.

Cu toate astea, cei doi se bucură acum de cele două fete și de nepoții care le oferă zâmbete nenumărate.

The post Cum arăta nea Marin în tinereţe. Imagine rară cu vedeta de la Antena 1 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă