Cum arată „Micul Hercule” acum. Giuliano Stroe e de nerecunoscut!

2 săptămâni in urmă 15

Acum 13 ani, Giuliano Stroe a devenit cunoscut pe plan internațional drept cel mai puternic copil din lume, doborând toate recordurile. Astăzi, micuțul Hercule este un adolescent în toată regula, iar la 17 ani pare de nerecunoscut. Românul originar din comuna Icoana din Olt este extrem de mândru de reușitele sale pe plan sportiv.

Micul Hercule e de nerecunoscut la 17 ani

Îl mai ții minte pe Micul Hercule, cel cunoscut drept cel mai puternic copil din lume? Giuliano Stroe a crescut și are acum 17 ani.

La 13 ani de când a intrat în Cartea Recordurilor de la Guiness, drept cel mai puternic copil și sportivul cu cel mai rapid mers în mâini pentru un copil de cinci ani, românul din comuna Icoana este de nerecunoscut.

Micuțul culturist a impresionat o audiență în direct la televiziunea italiană cu cascadoria care presupunea purtarea unei mingi cântărite pe picior.

Apoi, în 2010, Giuliano Stroe a doborât recordul pentru cele mai multe flotări făcute la 90 de grade. Forța fizică și disciplina de care a dat dovadă micul Hercule au fost cu adevărat impresionante.

Astăzi, românul arată ca orice alt adolescent, iar transformarea este incredibilă. Recent, cel care a fost supranumit Micul Hercule a fost fotografiat ținând o poză de pe vremea când dobora recorduri, la frageda vârstă de numai 4-5 ani. Imaginea a fost urcată pe rețelele sociale, acolo unde internauții l-au felicitat pentru performanțele obținute în lumea sportului.

Micul Hercule a atins un număr de recorduri neoficiale până la vârsta de nouă ani, inclusiv 20 de flotări pe patru sticle de sticlă și statul într-o mână pentru mai mult de 20 de secunde. Giuliano Stroe a fost inspirat să se apuce de culturism la insistențele tatălui său.

Giuliano Stroe se antrenează în continuare

Atât Giuliano, cât și fratele său Claudio, au învățat exerciții fizice fantastice care au impresionat lumea. Antrenamentele celor doi frați erau filmate și urcate pe rețelele sociale și pe Youtube, acolo unde internauții rămâneau fără cuvinte la vederea efortului depus de copii.

Acum 13 ani, familia lui Giuliano Stroe locuia în Italia, atunci când micuțul culturist a intrat în atenţia presei din întreaga lume, însă ulterior, ei s-au mutat înapoi în România, în comuna de baștină Icoana din judeţul Olt.

Acum, familia lui Giuliano încearcă să deschidă un club de box unde cei doi fraţi să se antreneze şi să poată participa la campioantele naţionale şi europene.

The post Cum arată „Micul Hercule” acum. Giuliano Stroe e de nerecunoscut! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă