"Cum arată fizic! L-aș chema la națională!" Radu Drăgușin l-a impresionat pe un fost mare fotbalist român

1 lună in urmă 27

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Mijlocaș care impresiona prin travaliul său și prin ultima pasă, "Moțul" a făcut parte dintr-o echipă senzațională formată la Dinamo de Mircea Lucescu, a jucat la Coppa del Mondo, apoi s-a transferat în Olanda, la Feyenoord. A strâns 55 de selecții la națională, a ratat în ultimul moment prezența la World Cup 1994, iar cariera i-a fost măcinată de accidentări. 

Ioan Ovidiu Sabău: "Radu Drăgușin ar merita mai multă atenţie şi mai multă încredere"

Fostul mare fotbalist român, fin cunoscător al fotbalului italian, susține că lui Radu Drăgușin (18 ani) ar trebui să i se dea credit chiar la naționala de seniori a României.

"Cum arată fizic! Faci faţă la nivelul ăsta. N-ai cum să nu înveţi fotbal când eşti lângă atâţia fotbalişti. Ce antrenamente, ce intensitate, cum să nu progresezi şi să nu creşti? Sigur, nu joacă foarte mult, fiind tânăr. Dar are calităţi extraordinare şi am înţeles că e un băiat foarte serios. Altfel nu poţi. Trebuie să-ţi câştigi respectul şi încrederea oamenilor din jur, trebuie să arăţi că se pot baza pe tine. Arată extraordinar din punct de vedere fizic şi, dacă joacă, înseamnă că are valoare.

L-aş chema la naţională, sigur că da. Aş merge mult pe aceşti tineri. Din fericire, avem mulţi tineri jucători foarte talentaţi. Poate că ar merita mai multă atenţie şi mai multă încredere. Joacă la cel mai înalt nivel, la Juventus...", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Look Sport. 

Etichete: ioan ovidiu sabau , radu dragusin , dragusin - națională , sabau - dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă