Cum arată fiul lui Dan Capatos. Câți ani are Andrei și ce face în fiecare seară

3 săptămâni in urmă 13

Dan Capatos este cunoscut de milioane de români datorită carierei sale, fiind unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. Acesta preferă să fie extrem de discret atunci când vine vorba despre viața de familie, dar iată că le-a spus tuturor ce face fiul său în fiecare seară!

Dan Capatos, dezvăluiri despre familia lui. Ce a spus despre Andrei, fiul său

Dan Capatos preferă să își țină fiul, pe Andrei, departe de ochii curioșilor. Prezentatorul de televiziune se bucură de o mulțime de fani care îi urmăresc emisiunea, dar puțini știu că cel mai înfocat admirator al său este chiar băiatul în vârstă de 11 ani. 

Andrei se află la gimnaziu, în clasa a V-a, astfel că învață după-amiaza. Dan Capatos a mărturisit că fiul său îi urmărește emisiunea în fiecare seară, mai ales pentru că programul de televiziune începe de la o oră cât mai accesibilă pentru copii, dar și pentru persoanele care își încep devreme ziua.

„Andrei se uită la emisiunea mea acum, de când ea a devenit una mai ușor accesibilă pentru copii din mai multe puncte de vedere.

Din sezonul ăsat începem de la ora 22:00 și el tot din sezonul ăsta a început clasa a V-a și învață după-amiaza și reușește să prindă măcar jumătate.”, a povestit Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos: ‘Are aproape 11 ani, e mare’

De asemenea, Dan Capatos a vorbit despre modul în care celebritatea lui ar putea să îl afecteze pe fiul său în viața de zi cu zi. Acesta a susținut că Andrei conștientizează faptul că tatăl său este cunoscut în România, mai ales pentru că are aproape 11 ani.

Mai mult, prezentatorul de televiziune a discutat și despre faptul că, de-a lungul timpului, s-a luptat cu numeroase critici din partea persoanelor care l-au acuzat că emisiunea lui nu prezintă subiecte ce ar putea să le fie folositoare tinerilor, așa că Dan Capatos a transmis că educația nu se face la TV.

„Acum realizează, are aproape 11 ani, e mare și sper să nu-l afecteze în niciun fel treaba asta. (…) La mine se pot pune, în dreptul numelui, o mulțime de etichete, de care nu-mi pasă. (…)

S-a zis de-a lungul anilor că am nenorocit o generație, ”ce să mai învețe lumea”, pentru că oamenii nu înțeleg că menirea televiziunilor comerciale nu este să educe. Du-te la școală, pune mâna pe o carte, du-te la teatru, la operetă.”, a mai spus Dan Capatos.

The post Cum arată fiul lui Dan Capatos. Câți ani are Andrei și ce face în fiecare seară appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă