Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani. Cu ce se ocupă, pe lângă școală

1 lună in urmă 1

După ce mulți ani s-a aflat în mijlocul unui scandal monstru, Irinel Columbeanu și Monica Gabor luptându-se pentru custodia ei, după mai bine de 8 ani cei doi părinți au ajuns la un numitor comun, ba chiar de două ierni micuța lor este în SUA, în grija mamei, după ce în primii ani de viață a crescut în ochii tatălui.

Fiica lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor a împlinit astăzi 14 ani. Cu ce se ocupă

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au aflat multă vreme într-un divorț complicat și intens mediatizat. Afaceristul a ieșit în final în câștig, însă cert este că cel care a pierdut cel mai mult a fost copilul, Irinuca, avertizau atunci psihologii. „Nu e vorba de o discuție mercantilă, ci despre destinul și viața unui copil. Când e vorba de fiica mea, nu mai am mamă, nu mai am tată”, spunea la acea vreme Irinel Columbeanu.

Tot atunci experții, contactați de presă, avertizau că singura care va avea de pierdut în urma scandalului este cea pentru care spun părinții că se luptă. „Nu cred că este firesc ca la patru ani să afli lucruri destinate unei alte vârste. Cred că e important să o protejeze. Interesele copilului trebuie să primeze în astfel de situații. Un copil are doi părinți întotdeauna. Atâta vreme cât ei există în viața lui și doresc să se implice în creșterea sa, este rețeta cea mai bună”, explica medicul psiholog Cristina Fulop.

Irina Columbeanu s-a născut în anul 2007. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011. Tabloidele scriau că Irinel a fost prevăzător și a reglementat prin acte la notar traseul averii sale în cazul separării de Monica. Astfel, ea ar fi primit doar o rentă lunară și nu jumătate din banii soțului la partaj.

Irinel se plângea instanței că soția sa a preferat să danseze în club în noaptea de Crăciun din anul divorțului, în timp ce el a rămas acasă cu fiica sa. Nici Monica nu s-a lăsat. „Nemulțumirile mele au fost legate de faptul că soțul meu s-a implicat mai mult în activitatea sa profesională decât în relațiile sale cu fetița noastră”, este un fragment din solicitarea de divorț.

Copila e astăzi vedetă pe Youtube

Astăzi, conflictele s-au risipit. Irinuca a împlinit 14 ani și are succes în mediul online, după ce și-a lansat un vlog cu care face furori pe Youtube. Adolescenta trăiește alături de mama sa, în Malibu, dar petrece timp și cu tatăl ei atunci când vine în România.

The post Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani. Cu ce se ocupă, pe lângă școală appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă