Cum arată fiica de 4 ani a Mădălinei Ghenea. Charlotte poartă rochii de prințese și vorbește italiană

3 săptămâni in urmă 2

Mădălina Ghenea are un succes uriaș pe plan profesional, dar e împlinită și în viața personală datorită fiicei sale. Charlotte Stratan a crescut mult, în câteva zile va împlini patru ani și se transformă deja într-o domnișoară.

Celebra Mădălina Ghenea e destul de discretă când vine vorba despre viața personală, rar apare în transimisuni live sau în platourile emisiunilor de televiziune să povestească despre viața sa dincolo de scenă.

Aceasta s-a remarcat recent grație faptului că va juca rolul Sophiei Loren în filmul „House Of Gucci”, regizat de Ridley Scott. Are parte de un succes enorm pe plan profesional, apare alături chiar de Al Pacino. Iată că pe Instagram, actrița se laudă cu fiica sa.

Mădălina Ghenea e și mamă cu normă întreagă. În luna aprilie a anului 2017, Mădălina Ghenea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A ținut-o ascunsă o bună perioadă de timp, până când a apărut într-un pictorial special în revista Elle. Lumea întreagă a cunoscut-o atunci pe Charlotte.

Cum arată fiica de 4 ani a Mădălinei Ghenea. Charlotte poartă rochii de prințese și vorbește italiană

Anii au trecut rapid, iar Charlotte împlinește acum patru ani. Se transformă într-o domnișoară, poartă prin casă ținute speciale, rochie roz, ba chiar și rochii de prințese. Se poate observa că moștenește multe dintre trăsăturile mamei, este înaltă, are pielea delicată și chipul luminos.

fiica madalinei ghenea 4 ani 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Charlotte trăiește în Italia cu mama sa, vorbește deja italiană se pare că ar merge și la o grădiniță de acolo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă