Cum arată Elena Gheorghe după ce s-a vindecat de COVID-19. „Sunt aptă să zâmbesc cu gura până la urechi”

1 lună in urmă 15


Zilele trecute s-a aflat că Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu COVID-19. Toți s-au recuperat, s-au vindecat așa că au putut ieși din casă, au revenit la vechile obiceiuri. Așa a procedat și artista, care s-a afișat cu zâmbetul pe buze și a vorbit despre un nou proiect.


Ieri, 30 octombrie, Elena Gheorghe a postat pe contul său de Instagram câteva clipuri cu ea. Prin intermediul lor a dezvăluit că se simte foarte bine, că arată foarte bine și că e preocupată de noul ei proiect. La prima oră a dimineții s-a întâlnit cu o echipă de profesioniști pentru a o machia, coafa, pentru sedința foto la care a luat parte.


Așadar, cântăreața a revenit la muncă imediat după ce s-a vindecat. Le-a spus fanilor că se simte bine și că de acum înainte va fi zilnic prezentă pe rețelele de socializare, nu va mai lipsi, cum s-a întâmplat cât a fost bolnavă.


„Mi-a fost foarte dor de voi. Mi-a fost dor să fiu aici pe InstaStory. Începând de astăzi voi fi prezentă pe fiecare zi. Acum că toată lumea e bine, sunt și eu aptă să zâmbesc cu gura până la urechi și să vă transmit starea de bine pe care reușeam să o transmit în trecut. Am multe surprize pentru voi”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor ei din mediul online.„Am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare”


Elena Gheorghe a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare și deși a fost întrebată despre asta, artista a evitat să dea explicații până de curând. Vedeta a dezvăluit că întreaga familie a fost infectată cu noul coronavirus. Artista a povestit totul pe Instagram.


„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a acceptă tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare.


N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost «asistență» de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane.


Și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și va împărtășesc experiență mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțîn din păcate, sunt foarte mulți”, și-a început artista postarea de pe Instagram.„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu va spun asta pentru că am văzut la televizor ci pt că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam că să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturatia lui era din ce în ce mai mică.


După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a două oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursa pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela). (...) Acum ne recuperăm fizic, dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze ”, a încheiat scris pe Instagram Elena Gheorghe în data de 29 octombrie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă