Cum arată echipa lui FCSB pentru meciul cu Academica, după ce Edi Iordănescu a anunțat că va lua măsuri drastice

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Cum arată echipa lui FCSB pentru meciul cu Academica, după ce Edi Iordănescu a anunțat că va lua măsuri dure

FCSB a făcut șase modificări în echipa de start față de precedentul meci, cu CS Hunedoara (5-3 d.p). Iulian Cristea, Risto Radunovic, Adrian Șut, Darius Olaru și Ianis Stoica sunt cei cinci jucători care și-au păstrat locul. Constantin Budescu, titular în meciul din Cupa României, este acum rezervă.

Interesant este că Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe tânărul atacant Ianis Stoica (18 ani), care a reușit o dublă meciul de la Hunedoara și a fost lăudat de Ilie Dumitrescu.

  • Echipa lui FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni: Vlad - V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Cordea, Șut, Olaru - Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
  • Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi

După meciul cu CS Hunedoara, în care FCSB a fost egalată de la 3-0, Edi Iordănescu anunța că va lua măsuri drastice.

"Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar și vor suporta consecințele. Eu îmi asum mereu responsabilitatea, eu iau deciziile. Trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiție enormă. Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper să fie un accident și astfel de lucruri să nu se mai întâmple", spunea Iordănescu Jr.

Etichete: edi iordanescu , fcsb , academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă