Cum arată dosarul făcut lui Florin Cîțu în 2000 de către poliția din SUA: „Șoferul era băut, avea ochii injectați”

2 luni in urmă 42

Din dosarul întocmit de către autoritățile americane din SUA, pe 3 decembrie 2000, la ora 02.08, mașina Ford Probe roșie, condusă de către Florin Cîțu, mergea de pe-o parte pe cealaltă a drumului, iar șoferul era băut, avea ochii injectați și o alcoolemie (BAC) de 0.08, se arată în documentul oficial, citat de Mediafax.

În noaptea respectivă, Cîțu este luat în custodia autorităților care stabilesc o cauțiune de 1.950 de dolari. După ce procurorul formulează oficial acuzațiile și le trimite judecătorului, Florin Cîțu nu se mai prezintă la instanță pentru că se întoarce în România pentru sărbătorile de Crăciun, se mai arată în dosarul citat de Mediafax.

Revenit în SUA în ianuarie 2001, Florin Cîțu pledează inițial nevinovat, dar spre sfârșitul lui februarie 2001 se răzgândește, face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul, acceptă să intre într-un program de evaluare împotriva abuzului de substanțe și trimite evaluarea sa într-un plic „confidențial” la instanță.

Pe 26 februarie 2001, judecătorul Thomas R. Hronek îl condamnă pe Florin Cîțu la 2 zile de închisoare în Penitenciarul Story County, îi scade din pedeapsă perioada reținerii, îi dă amendă de peste 1300 de dolari și îi cere să contacteze șeriful din Story County pentru executarea pedepsei și chiar și să plătească masa și camera din penitenciar dacă este nevoie.

Citeste si:

 „Iohannis să-și ceară scuze pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea guvernului”

 "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă