Cum arată distanțarea într-un autobuz care vine din Ilfov la București. „Așa este în fiecare zi”

3 săptămâni in urmă 16

Un navetist care folosește autobuzul R438, ce face legătura în comuna Vidra, Ilfov, și Piața Sudului din Capitală, a postat pe un grup de Facebook imagini din cursa de miercuri dimineață. În imagine se vede cum oamenii sunt înghesuiți ca sardelele, fără distanțare. Unul dintre motivele aglomerației este că transportatorii privați au pierdut licența de transport pe rutele dintre București și Ilfov.

”La ora 5.20. Mergem ca pe timpul lui Ceaușescu. Nu există pandemie, distanțare și nici loc să poți sta”, a scris Nicoleta Melinte la explicația fotografiei.

Imaginea este de miercuri, 21 aprilie, de pe ruta R438, care are 32 de opriri, face legătura între comuna ilfoveană Vidra și Piața Sudului din București, și este operată de ADTP București – Ilfov.

Cum arată distanțarea într-un autobuz care vine din Ilfov la București. „Așa este în fiecare zi”Postarea de pe grupul Comuna Vidra jud. Ilfov.

„O să fie mai rău. Nu intereseaza pe nimeni”, „Așa se întâmplă dacă au scos maxi-taxi”, „La fel este și în mașina de Berceni, de la 5.50”, „Așa este în fiecare zi”, sunt câteva din mesajele care însoțesc postarea.

Transportatorii privații nu mai au licență

Libertatea a scris pe 9 aprilie că transportul privat de persoane pe rutele dintre București și Ilfov a rămas fără licență.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a prelungit de urgență licența companiei municipale cu 60 de zile începând cu data de 16 martie.

ADTP București – Ilfov, înfiinţată în aprilie 2017, este formată din reprezentanţi ai CGMB, ai Consiliului Judeţean Ilfov şi ai consiliilor locale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă