Cum arată dictatorul nord-coreean Kim Jong Un după ce a slăbit 20 de kilograme

1 lună in urmă 24

Liderul nord-coreean Kim Jong Un, 37 de ani, ar fi pierdut până la 20 de kilograme și nu are probleme majore de sănătate care să îi afecteze guvernarea, Imaginile difuzate de televiziunea de stat KC TV, preluate de Blick, arată un Kim suplu, aproape de nerecunoscut.

Fotografia care îl înfățișează pe noul Kim este făcută pe un șantier, unde liderul de la Phenian vizitează un bloc aflat în construcție. Potrivit portalului „NK News”, este o captură dintr-o transmisiunea difuzată de televiziunea de stat pe 20 august. Transformarea e vizibilă: burta a dispărut, abdomenul e aproape plat!

Potrivit Serviciului Național de Informații din Coreea de Sud, liderul de la Phenian ar fi pierdut până la 20 de kilograme.

„New York Post” a scris, la începutul lunii, că dictatorul ajunsese să cântărească140 de kilograme, la o înălțime de doar 1,70 metri. Gradul 3 de obezitate!

Kim, un fumător înrăit, al cărui tată se pare că a murit din cauza unui infarct în decembrie 2011, a avut probleme de sănătate pe care cei ce observă regimul de la Phenian de la distanță le-au pus pe seama greutății sale și a stilului de viață.

La acest moment nu este clar dacă modul cum arată acum Kim vine în urma unei boli sau unei decizii personale de a pierde din greutate.

Pe de altă parte, televiziunea de stat din Coreea de Nord a început să difuzeze desene animate prin care copiii sunt avertizați asupra pericolului obezității și mâncatului în exces. Totul, în contextul în care populația se confruntă cu o penurie de alimente.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă