Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 51 de ani. Oana Roman o va invidia

2 luni in urmă 10

A fost unul dintre cele mai celebre și bine cotate modele din România, preferata creatoarei de modă Zina Dumitrescu. Astăzi, Dana Săvuică parcă a reîntinerit și arată senzațional la vârsta de 51 de ani. Oana Roman o va invidia. Cum arată diva în lenjerie intimă.

Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 51 de ani

Așa cum nemuritorii zei se înfruptau din ambrozie și nectar, frumoasa blondină pare să fi descoperit și ea secretul tinereții veșnice, dacă stă să privim, pentru o clipă, ipostazele fierbinți în care pozează la 51 de ani. Fostul model de la Casa de modă Venus arată senzațional, are un trup de adolescentă, iar anii parca i s-au șters de pe chip.

Să fie oare datorită fericirii? Dana Săvuică reușește, și astăzi, să facă întreaga suflare masculină a României să suspine ca acum 30 de ani, când a pozat într-o celebră revistă pentru adulți. Și, totuși, cum se menține Dana Săvuică la fel de tânără și cu același trup ferm ca al unei puștoaice de liceu:

„Îmi întrețin silueta cu multă mișcare și diverse terapii non-invazive. Când eram model eram prea slabă, aveam 50 de kg la 1,75 metri înălțime. Acum am 63 de kg și aș vrea să mai slăbesc 3 kg, pe care le-am pus iarna asta. Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare”, a declarat Dana Săvuică, în exclusivitate pentru click.ro.

Care este secretul siluetei de vis a Danei Săvuică

Etalându-și trupul ca de zeiță pe nisipurile fierbinți din Egipt, Dana Săvuică a făcut deliciul tuturor bărbaților care suspinau după o simplă privire de-a blondinei, admirându-i picioarele interminabile, care au fost imaginea brandului Adesgo între anii 1993 și 1997. Preferata creatoarei de modă Zina Dumitrescu și-a lansat, de curând, o linie de lenjerie intimă și spune că se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Diva are mare grijă de trupul său, pe care-l întreține cu masaje periodice, sesiuni de yoga, stretching și hula hoop.

„Am început și exerciții de yoga (pentru începători), plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive gen LPG, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază, ca Velashape. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit. Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”

The post Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 51 de ani. Oana Roman o va invidia appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă