Cum arată cel mai împodobit Sector din București. „Decor de basm, liniste și bucurie” VIDEO

3 săptămâni in urmă 48

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 16:35

167 citiri

Bucureștiul nu a fost foarte împodobit anul acesta, pentru că nu au fost bani, a explicat primarul Nicușor Dan, însă și primăriile de sector au amplasat propriile decorațiuni.

În Sectorul 4 sunt amplasate luminițe pe aproape toate arterele principale. Primarul Sectorului, Daniel Băluță, a publicat un clip dintr-o intersecție, cu imagini din timpul nopții, când luminile sunt aprinse.

În comentarii, oamenii se arată încântați de luminițe.

„Cel mai frumos sector”, scrie altcineva, în timp ce altă persoană spune: „În decorul de basm, liniste și bucurie”.

Capitala de Crăciun

Bucureștiul nu are foarte multe luminițe anul acesta.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat vineri seară, 24 decembrie, că mai multe zone din București au fost împodobite de sărbători cu ajutorul unor companii.

”Ştiu că mulţi bucureşteni şi-ar fi dorit să avem mai multe luminiţe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur şi simplu nu ne permitem”, a transmis primarul.

”Calea Victoriei şi Parcul Cişmigiu au un plus de farmec înaintea sărbătorilor, aşa cum se vede din imagini. Fără să cheltuim banii primăriei, dar cu ajutorul unor parteneri comerciali, am vrut să transmitem mesaje de încredere şi speranţă bucureştenilor după un an complicat, în care pandemia nu ne-a slăbit, iar creşterile de preţuri au îngrijorat multă lume”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta precizează că primăria nu-şi permite mai multe luminiţe în tot oraşul.

”Ştiu că mulţi bucureşteni şi-ar fi dorit să avem mai multe luminiţe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur şi simplu nu ne permitem să dăm bani din bugetul PMB pentru instalaţii electrice în tot oraşul”, a mai transmis primarul.

Primarul general anunţă că acesta e doar începutul unei mai mari deschideri a Primăriei Capitalei către mediul privat pentru parteneriate care să schimbe în bine faţa oraşului.

”Din 2022 vor avea mai multe astfel de proiecte, făcute cu bun gust şi transparent, cu scopul de a înfrumuseţa Bucureştiul. Un Crăciun luminat tuturor!”, a mai transmis primarul.

Citeste si:

 „Costurile cu termoficarea ajung atât de mari, nu ne permitem să dăm bani pentru instalaţii electrice”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat vineri seară, 24 decembrie, că mai multe zone din București au fost împodobite de sărbători cu ajutorul unor companii. ”Ştiu că...

Cum s-au răzbunat vecinii pe o tânără care și-a aprins prea devreme luminițele de Crăciun

O tânără care locuiește într-un sat elvețian de lângă Zurich a fost reclamată de vecinii nemulțumiți că femeia și-a aprins decorațiunile de Crăciun de la mijlocul lunii noiembrie,...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă