Cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani

2 luni in urmă 20

La multe petreceri exclusiviste ale bogătașilor este servită o băutură extrem de fină și scumpă, pe care un român de rând nu și-o poate permite. Este vorba de o băutură cu bule, scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani.

Despre ce băutură este vorba. Costă o mică avere

O șampanie extrem de faimoasă face furori și în România. Băutura este preferată de vedetele de la Hollywood, care dau bani grei pentru doar o sticlă. Cu un design aparte, nu e de mirare de ce această șampanie este un must în viața bogătașilor. Iată ce trebuie să știi despre băutura cu bule a divelor cu mulți bani.

Șampania Armand de Brignac este una dintre cele mai scumpe din lume! O sticlă ajunge să coste cât salariile unui angajat pe doi ani. Este un brand de șampanie premium produs de familia Cattier. Băutura cu bule Armand de Brignac este fabricată în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

Pentru ca șampania să fie de cea mai bună calitate, Cattier folosește soiuri de struguri precum Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Meunier. Proprietarii brand-ului de lux pun mare preț pe gust și rafinament, așa că unele dintre regulile lor implică culegerea manuală a strugurilor, vinificarea, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturarea în butoaie din stejar franțuzesc.

Cum arată șampania scumpă

Băutura cu bule Armand de Brignac mai este numită și ‘asul de inimă neagră’, datorită design-ului revoluționar al sticlei. Șampania este comercializată în sticle metalice opace, care au înscripționate denumirea brandului și emblema inimii negre.

Armand de Brignac este de mai multe feluri: Gold, Rosé, Demi Sec, Blanc de Blancs și Blanc de Noirs, toate realizate din cupaje cu procente diferite ale celor trei soiuri clasice.

Aroma șampaniei rose este fructată, dată de soiurile roșii de struguri. Primele note ale băuturii Armand de Brignac, caracteristici strugurilor roșii, sunt cele de fructe negre, care ademenesc prin simplitate și eleganță.

Încă de la prima degustare a șampaniei Armand de Brignac, băutura pune în evidență soiul Pinot Noir, dar și celelalte soiuri bogate în arome (Pinot Meunier și Chardonnay). Pinot Noir și Meunier sunt făcute din fructe roșii precum căpșuni și coacăze negre. Combinația de aceste fructe roșii oferă băuturii o textură mătăsoasâ, iar Chardonnay ajută cu tonurile de citrice proaspete și revigorante.

Armand de Brignac este o șampanie rose puțin înțepătoare datorită bulelor de acid, dar proaspătă, revigorantă. Băutura rafinată se potrivește perfect la meniuri cu pui, piept de rață și alte preparate din carne de vânat și pește.

The post Cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă