Cum arată Antonia complet nemachiată. Artista s-a pozat așa la primele ore ale dimineții și toți au fost surprinși de schimbare

4 săptămâni in urmă 1

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România. Astăzi, iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine în care apare fără strop de machiaj, iar aceștia au fost surprinși să o vadă într-o așa ipostaze.

Antonia s-a pozat la primele ore ale dimineții și a postat imagine ape contul de Instagram, unde a primit zeci de mesaje din partea admiratorilor. Internauții au observant că fața ei este la fel de perfectă și fără produsele cosmetice.

Cum arată Antonia complet nemachiată. Artista s-a pozat așa la primele ore ale dimineții și toți au fost surprinși de schimbare

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, ”Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale.

75464213_2783402891681943_3552979693814677504_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ne-a dat afară din studio și am zis: „Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult.

Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”, a spus Alex Velea într-un podcast.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri. Au împreună doi copii și o relație ce durează de ani buni, după ce ambii au trecut printr-o căsnicie. Artistul a mărturisit că oamenii i-au judecat atunci când au aflat că sunt împreună.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă