Cum arată Alina Pușcău după ce s-a vindecat de COVID-19. Actrița pleacă din România: „Sunt bine și pot să călătoresc”

1 lună in urmă 25

La sfârșitul lunii septembrie, într-o postare pe Instagram, Alina Pușcău a anunțat că e infectată cu coronavirus. De două ori a fost transportată cu ambulanța la spital, medicii i-au făcut perfuzii și i-au dat un tratament, iar apoi au trimis-o acasă. Acum, după câteva săptămâni de la infectare, actrița anunță că s-a vindecat.

Ieri, 24 octombrie, Alina Pușcău a postat pe Instagram mai multe filmulețe la secțiunea story în care a anunțat că acum se simte bine. După un tratament de durată oferit de medici, actrița și-a revenit complet. Cu zâmbetul pe buze și roșie în obraji, aceasta a făcut câteva declarații.

„Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut Covid. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!”, a anunțat Alina Pușcău, conform click.ro.

 „Sunt bine și pot să călătoresc”

Alina Pușcău nu s-a vaccinat anti-COVID-19

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, acum câteva săptămâni, actrița anunța că nu s-a vaccinat. „Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă.

O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…”, a dezvăluit Alina Pușcău, imediat după ce a părăsit spitalul.

„Este COVID! Mă omoară”

Cu lacrimi în ochi, Alina Pușcău a anunțat pe Instagram că e infectată cu coronavirus. „Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus ea.

alina puscau in spital cu covid 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău în urmă cu câteva săptămâni.

a

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă