Cum arată afișul turneului demonstrativ de tenis la care participă Simona Halep în Africa de Sud

1 săptămână in urmă 14

Simona Halep, locul 20 WTA, a confirmat participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud și a apărut deja afișul competiției.

Halep, locul 20 mondial, va juca la Africa Cares Tennis Challenge 2021, pe 18 și 19 decembrie, și a fost repartizată în grupa B, alături de Sloane Stephens, Zoe/Isabella Kruger și Dustin Brown.

La turneul Africa Cares vor mai fi prezente fostele legende WTA Venus Williams şi Martina Hingis.

Cum arată afișul turneului demonstrativ la care participă Simona Halep în Africa de Sud

Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP.

Scopul evenimentului e promovarea sportului-alb în Africa de Sud, dar şi combaterea violenţei pe bază de gen.

„E oficial! Sunt încântată să vă anunţ că voi participa la turneul #AfricaCaresTennis de la Johannesburg, Africa de Sud, în 18 şi 19 decembrie 2021, folosind tenisul ca un mijloc pentru a sprijini lupta împotriva violenţei pe bază de gen”, a spus Halep, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„Violența domestică și discriminarea între sexe continuă să fie o problemă stringentă. Abia aștept să participa la acest eveniment. Vreau să atrag atenția în această direcție, să mișcăm lucrurile în privința acestui comportament violent”, a declarat și Martina Hingis.

Simona Halep, pe locul 20 WTA

Simona Halep se menţine pe locul 20 WTA, cu 2.576 de puncte, în clasamentul WTA publicat luni. Aceasta este cea mai slabă clasare pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România la sfârşit de sezon din 2012, când a fost pe locul 37. Anul 2013 a fost ultimul, până în prezent, în care ea a fost în afara Top 10 WTA.

Halep a urcat de pe locul 22 WTA până pe locul 20 mondial săptămâna trecută, o ierarhie publicată cu întârziere de WTA, după încheierea Turneului Campioanelor.

La evenimentul de la Johannesburg vor putea participa doar persoanele vaccinate. Vor fi 2.000 de bilete disponibile în fiecare zi, respectându-se numărul maxim de persoane permis pentru evenimentele în aer liber.

The post Cum arată afișul turneului demonstrativ de tenis la care participă Simona Halep în Africa de Sud appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă