Cum arată Adelina, soția lui Cristi Chivu, la 13 ani de când a renunțat la cariera în televiziune

1 săptămână in urmă 16

Adelina, Cristi Chivu și cele două fiice ale lor locuiesc în Milano. De ani de zile s-au stabilit în Italia. Iată cum arată acum soția fostului fotbalist, la 13 ani de când a renunțat la cariera în televiziune.

În urmă cu ani de zile soția lui Cristi Chivu apărea pe micul ecran, în România. Adelina Elisei, numele cu care s-a lansat în presa din România, a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității MediaPRO.

Aceasta și-a început cariera la agenția Mediafax, departamentul sport, lucrând apoi la revista „Monden” de la vremea aceea. Ulterior, Adelina a lucrat la Antena 1 și Antena 3, unde prezența știrile sportive.

Cum arată Adelina, soția lui Cristi Chivu, la 13 ani de când a renunțat la cariera în televiziune

În anul 2008, Adelina Chivu a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat în Milano cu soțul Cristi Chivu. La patru distanță de atunci, Adelina își dorea să revină în presă, dar în cea din Italia. Se înscrisese la un master, transmitea atunci prosport.ro.

Acum, Adelina Chivu are 39 de ani și e mama a doua fetițe, a Nataliei și a Anastasiei. În vara acestui an ea și Cristi Chivu vor împlini 13 ani de la nuntă.

Aceasta își dedică timpul vieții de familie, are grijă de copii, de casă, dar e atentă și la stilul ei de viață, la siluetă. La aproape 40 de ani, Adelina Chivu care corpul tonifiat, chipul luminos. Pe Instagram e foarte activă, acolo își ține la curent fanii și urmăritorii cu tot ce face.

adelina si cristi chivuIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adelina Chivu poartă părul lung, se machiază discret și apare des în haine lejere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă