Cum arată Adela Popescu însărcinată în 20 de săptămâni. Vedeta își menține în continuare silueta. „Le-am trimis prietenelor mele update la ‘situație’”

3 zile in urmă 16

Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta este însărcinată cu un băiețel și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Vedeta și Radu Vâlcan mai au împreună doi băieți și au declarat că nu renunță la ideea de a avea și o fetiță.

Adela a postat pe contul de socializare î imagine, în care își expune sarcina care a ajuns deja la 20 de săptămâni. Vedeta se menține în continuare extrem de bine .

Cum arată Adela Popescu însărcinată în 20 de săptămâni. Vedeta își menține în continuare silueta. „Le-am trimis prietenelor mele update la ‘situație’”

„Le-am trimis prietenelor mele update la „situație”, #20 de săptămâni”, a scris Adela Popescu pe contul de socializare.

Ce spune Adela despre soțul ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 10 ani, iar în 2015, cei doi s-au căsătorit. Au doi băieți, iar vedeta este din nou însărcinată.

Anul acesta, prezentatoarea de la PRO TV va aduce pe lume al treilea băiețel. Recent, aceasta a acordat un interviu, în care a vorbit despre ce înseamnă soțul ei pentru ea.

140004449_255549652593346_3200135945277858604_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață.

Pentru că, de fapt, tu nu ai nevoie de un bărbat care să crezi că-ți va rezolva problemele și că-ți va face o viață frumoasă. Ideea e ca el să te facă să crezi că tu poți asta.

El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, i-a mărturisit actrița lui Mihai Morar la podcastul „Fain & Simplu”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă