Cum arată acum Richard Sandrak, supranumit şi ”Micul Hercule”

1 lună in urmă 1

Cum arată acum Richard Sandrak. Dacă în urmă cu douăzeci de ani făcea furori cu aspectul său fizic, ”Micul Hercule” s-a retras din lumina reflectoarelor şi preferă să stea departe de showbiz american.

Citeşte şi: Dramă în familia „Micului Hercule”. „Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomogfraf!”

În vârstă de 28 de ani, Richard continuă să facă sport, însă nu mai ridică greutăţi, ci practică skateboard și ciclism. O altă pasiune pe care şi-a descoperit-o este gătitul, după cum arată imaginile pe care le postează pe reţelele de socializare. De asemenea, se observă și o schimbare fizică majoră, acesta având tentința de a se îngrășa.

Cum arată acum Richard Sandrak

Aşa arată acum Richard Sandrak

Richard s-a născut în Ucraina, dar la vârsta de 2 ani a emigrat cu părinții în Statele Unite. Ei au locuit inițial în Pennsylvania, apoi s-au mutat în California, unde părinții i-au căutat un antrenor profesionist, potrivit protv.ro.

La 8 ani, Richard participa deja în diferite emisiuni TV, legate de bodyduilding și arte marțiale. La scurt timp dupa ce a devenit celebru, tatăl lui a fost acuzat de violență domestică asupra soției sale și încarcerat.

Micul Hercule din România îşi vinde lucrurile la licitaţie

Tatăl lui Giuliano Stroe, băiatul cunoscut în trecut sub numele de „Micul Hercule”, a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care își anunță fanii ca vinde obiecte imporante din cariera băiatului.

Micul Hercule a reușit, în anul 2009, să intre în celebra Carte a Recordurilor, la vârsta de doar patru ani, primind titlul de „cel mai puternic copil din lume”. Deși au existat numeroase critici cu privire la antrenamentele dificile la care erau supuși cei doi băieți, tatăl nu a renunțat la visul de a-și vedea băieții campioni.

Astăzi, Giuliano Stroe are 16 ani și participă la numeroase competiții sportive. El are mai bine de 3,3 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Facebook şi, de asemenea, tânărul are un canal de Youtube unde jumătate de milion de persoane îi urmăresc clipurile video. De cele mai multe ori, acesta se filmează în timpul antrenamentelor.

Recent, Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano – Micul Hercule, a postat pe pagina de Facebook a fiului său un anunț potrivit căruia își vinde câteva obiecte personale la licitație. Este vorba despre mingea și despre pantofii de antrenament pe care i-a folosit pe când avea doar 4 ani și a intrat în Cartea Recordurilor. Licitația este deschisă până pe 28 februarie și prețul de pornire este de 500 de euro pentru fiecare dintre cele două obiecte menționate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă