Cum arată abdomenul unei campioane olimpice pe care și Cristiano Ronaldo ar fi invidios! "O sculptură realizată din marmură"

4 săptămâni in urmă 30

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Dublă campioană olimpică în proba de ștafetă 4 x 100 m și medaliată cu aur la săritura în lungime, Tianna Bartoletta se pregătește de a treia ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, după Londra 2012 și Rio 2016. Atleta de peste ocean nu a mai participat la o competiție oficială din 2017, însă antrenamentele "spartane" o fac să viseze la o nouă medalie la Tokyo.

Galerie Foto

Tianna Bartoletta și-a dezvăluit "corpul sculptat dintr-un bloc de marmură" cu care atacă prezența la Jocurile Olimpice

După Jocurile Olimpice de la Rio, consumul abuziv de narcotice și alcool a dus-o pe Bartoletta până în pragul sinuciderii. În cele din urmă și-a revenit și a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale dieta-minune cu ajutorul căreia speră să prindă un loc la Olipiada de la Tokyo.

"Progresul continuă. Disciplină. Șase mese și 4-5 litri de apă pe zi. Fără alcool, fără zahăr, fără sare. Antrenamentul meu nu s-a schimbat. Am dezvăluit acest corp, un fel de sculptură realizată dintr-un bloc de marmură. Cinci kilograme și două luni diferență între cele două fotografii", a scris Tianna Bartoletta pe contul său de Twitter.

Etichete: atletism jocurile olimpice , tianna bartoletta , abdomen tianna bartoletta , abdomen cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă