Cum ar putea arăta FCSB la primul meci fără Edi Iordănescu pe bancă. 6 jucători OUT, Florin Tănase revine în primul 11

2 zile in urmă 10

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro

Cum va arăta FCSB în meciul cu CS Mioveni

Antrenorul roș-albaștrilor a oferit azi primele detalii despre starea sa și a dezvăluit că are mare încredere în colaboratorii săi.

Eugen Nae (46 de ani) este antrenorul cu licenţă PRO cu care FCSB a semnat de urgenţă un contract de colaborare, depus la LPF, pentru a putea sta pe bancă la meciurile programate câtă vreme antrenorii de la echipă sunt în carantină.

Pe lângă absența lui Edi Iordănescu, FCSB se confruntă și cu mari probleme de lot: 4 jucători sunt accidentați (Florinel Coman, Octavian Popescu, Ionuț Panțîru și Sorin Șerban), iar doi acuză o răceală și au fost lăsați preventiv în afara lotului (Constantin Budescu și Adrian Șut).

În schimb, roș-albaștrii se pot baza din nou pe serviciile căpitanului Florin Tănase, revenit în echipă după accidentare.

  • Cum ar putea arăta primul "11" al celor de la FCSB cu CS Mioveni: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Ov.Popescu, Tănase - Cordea, Keșeru, I. Stoica

Edi Iordănescu a făcut un anunț după ce a fost depistat cu COVID-19

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Pe contul personal de Facebook, tehnicianul lui FCSB a anunțat că nu va mai oferi declarații cât timp va sta în carantină, toate subiectele urmând să fie lămurite cu prilejul primei conferințe de presă la care va putea participa. 

"Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia si inainte sa fiu depistat cu Covid-19. Incepand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totala pt a clarifica orice informatie asa cum am facut de fiecare data.

Am incredere neconditionata in colegii mei care se ocupa de echipa, am incredere totala in baieti, in profesionalismul lor si valoarea lor si fac apel la suporterii noștri sa mearga in numar cat mai mare la meci indiferent ca sunt din Buzau, ca vin din Bucuresti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru !! Sanatate maxima tuturor !!", a transmis antrenorul.

Etichete: edi iordanescu , eugen nae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă