Cum ar putea arăta Dinamo după campania de transferuri din vară » Bătăi de cap pentru Bonetti

1 lună in urmă 24

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021, 18:08 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 18:08

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și se mișcă excelent pe piața transferurilor. Dario Bonetti va avea în sfârșit soluții în alcătuirea echipei de start. 

Dinamo i-a prezentat oficial pe fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani) și pe fundașul central Răzvan Popa (24 de ani). „Câinii” au bătut palma cu mijlocașul central Cosmin Matei (29 de ani), iar Gabriel Torje (31 de ani) este și el aproape de revenirea în Ștefan cel Mare. 

În acest condiții, cu Deian Sorescu încă în lot, antrenorul Dario Bonetti poate alcătui o echipă cu adevărat competitivă. 

Cum ar putea arăta Dinamo după perioada de transferuri

Portar: Mihai Eșanu este titularul dintre buturile lui Dinamo. „Câinii” ar forța un transfer și pe acest post, cel mai vehiculat nume fiind al bulgarului Plamen Iliev.

Fundaș dreapta: Postul este acoperit de Constantin Nica. Aici poate evolua și Andrei Radu. 

Fundași centrali: Transferul lui Răzvan Popa creează concurență în zona centrală a defensivei. Deniz Giafer a avut evoluții consistente în prima parte a sezonului. Acolo mai sunt Ricardo Grigore, Alin Dudea și Marco Ehmann. Cel din urmă a fost folosit și în fața apărării, mijlocaș la închidere.

Fundaș stânga: Încă un post unde Dinamo este acoperită, cu Steliano Filip, Andrei Radu, dar și cu tânărul Ionuț Amzar, lăudat pentru prestațiile din ultimele etape.

Închizători: Alexandru Răuță este în acest moment „veteranul” lotului dinamovist și o soluție de încredere pentru zona din fața apărării. Și Marco Ehamann este o variantă.

Interi: Experiența lui Gabriel Torje și Cosmin Matei îi face eligibili pentru posturile de interi. Geani Crețu și Ahmed Bani sunt și ei soluții. În acest sezon Steliano Filip a fost încercat în zonă.

Extreme: Deian Sorescu, golgeterul formației din actuala stagiune, a avut o prestație solidă la echipa națională, în extrema stânga. Cel mai probabil, Dario Bonetti îl va păstra în această poziție și la Dinamo. În partea dreaptă pot să apară Andreas Mihaiu, Ahmed Bani sau chiar Gabriel Torje.

Atacanți: Postul este în continuare unul problematic. Pentru moment, singurele variante sunt Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu. Transferul lui Cătălin Țîră ar putea rezolva totul.

Cum ar putea arăta Dinamo: Eșanu - Ct. Nica, R. Ropa, Giafer, Amzar (A. Radu) - C. Matei, Al. Răuță (Ehmann), St. Filip - Torje (A. Bani), Moldoveanu, D. Sorescu 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mutare importantă rezolvată de Dinamo! Al 4-lea transfer al săptămânii în „Groapă”

Playtech: ȘOC! Mihai Gâdea aruncă BOMBA în politică: '10 miliarde de euro'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă