Cum ar fi sancționată senatoarea Diana Șoșoacă dacă ar veni fără mască la Ministerul Sănătății - Ce îi transmite Andreea Moldovan

1 săptămână in urmă 30

 InquamPhotos/George CălinSenatoarea Diana Șoșoacă Foto: InquamPhotos/George Călin

Medicul epidemiolog Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, are un mesaj pentru senatoarea Diana Șoșoacă, susținătoare înfocată a eliminării restricțiilor împotriva COVID-19 luate de autorități, inclusiv a purtării obligatorie a măștii de protecție. 

MIERCURI, 07 APRILIE 2021, 11:53

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Întrebată de mesajul pe care i l-ar transmite senatoarei Diana Șoșoacă dacă ar veni la Ministerul Sănătății fără mască, medicul epidemiolog Andreea Moldovan spune că regulile ar trebui respectate de toată lumea, într-un interviu acordat miercuri dimineață la DigiFM.

Deși a afirmat că „personal refuz să vorbesc în astfel de situații”, Andreea Moldovan crede că purtarea măștii  „ar trebui să fie o atitudine a noastră, a tuturor. Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm”.

„Ceea ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care de fapt poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni.

Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în Spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala, astfel încât eu nu m-am îmbolnăvit de covid, doar purtând mască și respectând acele reguli simple și elementare pe care le repetăm de aatâta timp”, a declarat Andreea Moldovan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă