Cum a trecut Bodo de la Proconsul peste problemele din căsnicie. „Dacă nu alegeam calea divinității, nu mai eram împreună acum”

1 lună in urmă 18

Bogdan Marin sau Bodo de la Proconsul, cum e cunoscut de publicul larg, e unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Dincolo de cariera lui, acesta e soț, e tatăl a doi băieței. De 14 ani de zile se iubește cu Loredana Marin, iar de 12 ani sunt căsătoriți. De-a lungul anilor, împreună au trăit și momente fericite, dar și clipe tensionate.

Într-un interviu recent, artistul nu s-a ferit să dezvăluie că s-a apropiat în ultimii ani mai mult de Dumnezeu. Era bine din punct de vedere financiar, profesional, însă simțea că îi lipsește ceva.

„Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu. Este și cazul meu, atunci când am început sa citesc Bibilia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casă, o mașină, însă, aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic.”, a declarat Bogdan Marin, conform Spynews.

Cum a trecut Bodo de la Proconsul peste problemele din căsnicie. „Dacă nu alegeam calea divinității, nu mai eram împreună acum”

El mărturisește că tot credința l-a ajutat în momentul în care a avut probleme în căsnicie. Bodo de la Proconsul și Loredana au trecut și prin clipe dificile, iar artistul a spus că fără Dumnezeu, el și soția sa nu ar mai fi fost împreună.

„,Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul ca noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut.

A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și sa spun ca abia aștept sa treacă și să culeg învățăturile.”, mai spus artistul.

Au adoptat doi copii

În anul 2017, Bodo și Loredana au adoptat doi băieți. Este vorba despre Daniel și Filip, pe care cei doi părinți îi educă și cresc cu multă dragoste. „Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta”, a zis cântărețul acum ceva vreme, la Antena Stars.

copiii infiati de bodo de la proconsulIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a mărturisit artistul legat de modul în care cei mici au ajuns în familia lui şi a Loredanei. Până ca Bodo și Loredana să îi înfieze, cei doi frați locuiau într-un centru de plasament.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă