Cum a trăit Edi Iordănescu, din izolare, meciul FCSB – CS Mioveni: „Am făcut potecă în sufragerie! M-am apropiat de distanța parcursă de jucători”

1 lună in urmă 11

Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FC Argeș și a vorbit despre perioada petrecută în izolare și despre meciul cu CS Mioveni, scor 3-0, urmărit din fața televizorului.

FCSB și FC Argeș se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, pe Stadionul Gloria din Buzău.

Depistat pozitiv cu COVID-19, Edi Iordănescu a fost nevoit să dea indicații de la distanță elevilor săi, timp de două săptămâni, și să urmărească de la televizor ultima partidă disputată de către roș-albaștri, cea cu CS Mioveni.

Cum a trăit Edi Iordănescu, din izolare, meciul FCSB – CS Mioveni

Deși FCSB a câștigat clar acel meci, scor 3-0, a fost o partidă cu peripeții și greșeli de arbitraj. Edi Iordănescu a povestit cum a trăit din fața televizorului acea dispută în urma căreia CS Mioveni a amenințat că se retrage din campionat. 

„Am făcut potecă în sufragerie, în fața televizorului. Probabil că m-am apropiat de unii dintre băieți ca distanță parcursă. E foarte greu să fii departe de echipă, e foarte greu să nu poți să transmiți, cu toate că am fost într-o legătură destul de permanentă cu oameni din jurul echipei.

Am încercat să transmit lucruri, am încercat să mă implic cum am putut, dar știu că e altceva când ești printre băieți și ținând cont că am avut și atât de multe probleme era nevoie de un echilibru mental, de un factor care să transmită personalitate, care să transmită mentalitate, care să transmită încredere și colegii mei au încercat să mă suplinească așa cum au putut. Pentru asta, le sunt recunoscător, așa cum le sunt tuturor celor implicați în toată această perioadă, în frunte cu cei din jurul echipei, staff-ul medical, tuturor, pentru că împreună am reușit să traversăm jumătate din această perioadă, pentru că încă nu suntem cu toții împreună, încă nu am reușit să recuperăm toți băieții. Lucrurile astea îmi dau încredere totuși pentru viitor, pentru că atunci când vom fi în formulă completă vom avea probabil o cu totul altă forță și o cu totul altă exprimare.

A fost o perioadă grea, dar mă bucur că s-a terminat cu această victorie importantă pentru noi și pentru economia clasamentului”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

The post Cum a trăit Edi Iordănescu, din izolare, meciul FCSB – CS Mioveni: „Am făcut potecă în sufragerie! M-am apropiat de distanța parcursă de jucători” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă