Cum a schimbat Edi Iordănescu fața echipei FCSB: „Are cine să dirijeze acum!”. Secretul roș-albaștrilor în lupta pentru titlu | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 18

Jurnalistul Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Edi Iordănescu și cum a schimbat antrenorul fața echipei FCSB.

Farul Constanța și FCSB s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, la Ovidiu, iar roș-albaștrii au învins cu scorul de 1-0, după autogolul lui Grameni, din minutul 13. FCSB a ajuns astfel la șapte victorii consecutive în campionat, la care se adaugă și succesul din Cupa României.

După această întâlnire, Marius Mitran a remarcat schimbările aduse de către Edi Iordănescu la FCSB și a dat de înțeles că acum roș-albaștrii au cu adevărat un antrenor care să îi conducă în lupta pentru titlu.

Marius Mitran, despre cum a schimbat Edi Iordănescu fața echipei FCSB

Jurnalistul a vorbit despre importanța antrenorului în cadrul unei echipe care are în componență mai mulți jucători valoroși și experimentați.

„E diferență de valoare. Individual, e un lot foarte bun și mâna lui Iordănescu a început să se vadă. Are și cine să dirijeze acum. Așa, cântăreți au mai mulți, dar aici e un dirijor care a început să îi strunească, să îi învețe o anumită partitură. Nu e o surpriză.

În momentul de față, dintre cele trei principale candidate la titlu, pentru că eu sunt convins că în momentul în care se va intra în play-off nu vor fi doar trei, eu cred că vor mai fi echipe, precum FC Botoșani, mie mi se pare o echipă foarte bine articulată. Vor fi mai multe care se bat la titlu, dar dintre cele trei, Craiova, CFR și FCSB, Craiova și FCSB sunt într-o formă mai convingătoare decât CFR. Joacă mai bine, mai spectaculos, mai eficient, deși CFR are acest avantaj destul de mare, dar ultimele șase meciuri, pentru fiecare, scot în evidență o superioritate a Craiovei și a FCSB-ului”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Cum a schimbat Edi Iordănescu fața echipei FCSB: „Are cine să dirijeze acum!”. Secretul roș-albaștrilor în lupta pentru titlu | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă