Cum a scăpat Stere Halep de o cheltuială uriașă reparându-și parbrizul de la Bentley chiar pe stradă! | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 29

Tatăl campioanei noastre Simona, Stere Halep, a avut parte de un moment mai puțin plăcut, după ce a fost nevoit să cheme un mecanic pentru a-i repara în stradă Bentley-ul.

Stere Halep duce o viață de vis și se bucură în fiecare zi de momentele frumoase pe care le traversează Simona Halep, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Tatăl sportivei se poate considera împlinit acum, după ce fiica lui s-a măritat cu Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii absolut superbe.

Stere Halep a avut însă parte de un eveniment neplăcut pe străzile din București, când a fost nevoit să cheme de urgență un mecanic pentru a-i repara parbrizul de la Bentley.

Stere Halep și-a reparat Bentley-ul în drum

Aflat în București cu mai multe probleme de rezolvat, Stere Halep s-a urcat în mașina personală marca Bentley și a pornit dpre destinație. Ajuns acolo, tatăl campioanei noastre a parcat regulamentar, lângă o bordură, și și-a văzut liniștit de treburi.

Surpriză mare, însă, când s-a întors! Când credea că a rezolvat totul și se poate îndrepta liniștit spre casă, Stere Halep a observat cu uimire că bolidul lui are nevoie de reparații urgente, conform Cancan.

Mai exact, parbrizul de la Bentley era ușor ciobit, cel mai probabil din cauza unei pietricele primite în trafic din roata autovehiculului din față. Precaut, Stere Halep nu s-a mai atins de mașină, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să cheme un specialist. Tatăl Simonei știa ca în cazul în care crăpătura depășește diametrul unei monede de 50 de bani, parbrizul nu mai poate fi reparat, ci trebuie înlocuit. Și, putem doar să ne imaginăm cât ar costa, în contextul în care bolidul lui Stere Halep este unul dintre modelele de lux de pe piață!

Mecanicul s-a prezentat de urgență și a reușit să rezolve crăpătura din parbriz în doi timpi și trei mișcări! Stere Halep nu a fost nevoit să aștepte prea mult, iar în timpul reparației s-a întâlnit și cu un cunoscut, cu care a schimbat câteva cuvinte pentru a face timpul să treacă mai ușor.

The post Cum a scăpat Stere Halep de o cheltuială uriașă reparându-și parbrizul de la Bentley chiar pe stradă! | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă