Cum a sărbătorit Ianis Hagi primul gol din acest sezon al Europa League! + Ce spune presa din Scoția despre mijlocașul lui Rangers

1 lună in urmă 46

Ianis Hagi a avut o seară perfectă în Europa League, unde a reușit să marcheze singurul gol al lui Glasgow Rangers în meciul de pe terenul lui Brondby.

Ianis Hagi a început partida pe banca de rezerve, dar scoțienii s-au văzut conduși la pauză după autogolul lui Balogun. Antrenorul Steven Gerrard a mai așteptat aproximativ 10 minute după startul reprizei secunde, apoi l-a trimis în teren pe fotbalistul nostru, căruia i-a spus să se instaleze comod în linia de mijloc și să distribuie baloane utile coechipierilor.

Internaționalul român a făcut chiar mai mult de atât, reușind să marcheze în minutul 77 primul său gol din acest sezon al Europa League. Fotbalistul nu a dorit să lase momentul să treacă neobservat, astfel că a sărbătorit reușita într-un mod făcut celebru de Cristiano Ronaldo. Ianis Hagi a afișat o mină neutră după ce mingea a intrat în poarta lui Brondby și i-a îndemnat pe cei prezenți la calm, semn că are toată situația sub control.

Ianis Hagi, elogiat în presa din Scoția

Reușita lui Ianis Hagi i-a entuziasmat pe jurnaliștii din Scoția, care nu au mai contenit să îl laude pe marcatorul singurului gol al lui Rangers. Jurnaliștii i-au acordat acestuia nota 7 și au spus că intrarea sa pe teren a limpezit jocul formației lui Steven Gerrard.

„O parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Ianis și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară”, a notat Herald Scotland, conform Eurosport. Publicația britanică i-a acordat nota 7, la fel ca și ibroxnoise.co.uk, care a notat că „românul a marcat un gol magic și și-a pus amprenta asupra jocului echipei”.

La finalul meciului cu Brondby, Ianis Hagi a declarat că Steven Gerrard i-a cerut, în momentul intrării pe teren, să preia rolul coordonatorului de joc.

The post Cum a sărbătorit Ianis Hagi primul gol din acest sezon al Europa League! + Ce spune presa din Scoția despre mijlocașul lui Rangers appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă