Cum a salvat-o Gigi Becali pe Anamaria Prodan! Patronul FCSB a impresionat-o până la lacrimi: „A avut grijă de mine ca de copilul lui” | EXCLUSIV

1 month ago 22

Anamaria Prodan n-a scăpat nici ea de infecția cu COVID-19 și a mărturisit pentru ProSport cât de mult a ajutat-o Gigi Becali în această perioadă grea.

După ce a fost alături de familia lui Marius Șumudică, Gigi Becali i-a trimis tot ce avea nevoie soției lui Laurențiu Reghecampf, după cum a aflat ProSport.

Anamaria Prodan a fost impresionată de gestul omului de afaceri și a subliniat că Gigi Becali „este un om extraordinar”.

Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali, după ce s-a infectat cu COVID-19: „A avut grijă de mine ca de copilul lui!”

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

„Am avut noroc că mi-am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am COVID-19 și nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Recent, Gigi Becali a ajutat și familia lui Marius Șumudică, iar antrenorul lui Gaziantep a fost impresionat de gestul făcut de fostul rival din Liga 1.

Latifundiarul din Pipera s-a dus acasă la familia lui Marius Șumudică imediat după ce a aflat de problemele pe care le are antrenorul și le-a livrat medicamente din stocul clinicii sale: „S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, a spus fostul antrenor al Rapidului, la Digi Sport.

Guvernul a aprobat Hotărârea privind Strategia de vaccinare împotriva COVID-19. „Trebuie evitate politizările pe acest subiect pentru că în joc sunt viaţa şi sănătatea românilor şi chemăm alături toţi specialiştii în domeniu pentru sprijinirea eforturilor Guvernului de derulare a acestei campanii de vaccinare cu succes, în momentul în care vaccinul va fi disponibil”, a spus şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă.

The post Cum a salvat-o Gigi Becali pe Anamaria Prodan! Patronul FCSB a impresionat-o până la lacrimi: „A avut grijă de mine ca de copilul lui” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools