Cum a reușit un șofer să înșele vigilența polițiștilor, deși avea permisul suspendat de 7 ani

1 lună in urmă 2

Foto arhivă InquamFoto arhivă Inquam

Un bărbat din Botoșani a fost prins că circulă cu viteză, iar când l-au oprit, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat de 7 ani. Șoferul le-a dat polițiștilor datele de identitate ale altei persoane

SÂMBĂTĂ, 27 MARTIE 2021, 18:49

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de Poliția Județeană Botoșani și citat de News.ro, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 ani, din comuna Albeşti, cercetat pentru fals privind identitatea şi conducere fără permis. El urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Conform sursei citate, în 29 septembrie 2020, el ar fi fost suprins de radar, în localitatea Santa Mare, depăşind limita de viteză maximă admisă cu 72 de km/h. Mai mult, el avea permisul suspendat din anul 2013.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul ar fi declarat datele de identificare ale unei alte persoane, fapt care a dus la suspendarea dreptului de a conduce ale acesteia.

Poliţiştii au precizat că ancheta în acest caz a pornit după ce au fost sesizaţi de persoana ale cărei date le-a oferit bărbatul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă