Cum a reușit un copil de doar patru ani să-i salveze viața mamei sale. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta!

1 lună in urmă 69

Un copil de patru ani din Marea Britanie i-a salvat viața mamei sale care a avut o criză și a leșinat.

Micuțul s-a folosit de mașina lui de poliție de jucărie cu numărul de urgență scris pe ea pentru a suna autoritățile și a le anunța că mama lui a leșinat.

Totul a fost povestit de mama copilului, după ce și-a recăpătat cunoștința. A dezvăluit și faptul că băiețelul are probleme de vorbire.

Charlotte Khan din Nottingham are un istoric de crize non-epileptice şi și-a pierdut cunoștința sâmbătă la prânz, când soțul ei era plecat la muncă.

„Am dat cu capul de acvariu. Tot ce-mi amintesc după aceea sunt trei sau patru polițiști care m-au trezit și mi-au spus ce s-a întâmplat”, a relatat ea.

Oamenii legii i-au povestit că Essa, fiul ei, i-a chemat folosind telefonul și le-a arătat mașinuța de jucărie când au ajuns. Pe jucărie era scris 999, numărul de urgență din Marea Britanie.

„Apelul a durat 17 minute. El încerca să vorbească, însă polițiștii au reușit să înțeleagă doar câteva cuvinte, printre care ‘Mama căzut’. Mi-au spus că au crezut că vor trebui să spargă ușa, dar el le-a dat cheile prin fanta cutiei poștale. Pur și simplu a știut. Chiar dacă sunau la ușă, mai întâi a verificat la geam să fie sigur că e poliția înainte de a le da cheile”, a mai spus mama băiatului.

Femeia a adăugat că „nu ar putea fi mai mândră” de Essa, în vreme ce poliția i-a mulțumit băiatului pentru „curaj și gândire rapidă”.

„În mod clar, nu am fi putut face nimic fără curajul și gândirea rapidă ale lui Essa”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din comitat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă