Cum a reușit să salveze Edi Iordănescu doi jucători dați afară de Gigi Becali de la FCSB: „I-am întors!” Ce a zis de Alexandru Crețu

1 lună in urmă 35

Edi Iordănescu a vorbit despre despărțirea de Alexandru Crețu și a subliniat cum a salvat doi jucători, aflați pe picior de plecare de la FCSB, după eșecul cu Rapid, scor 0-1.

Antrenorul roș-albaștrilor a explicat de ce nu l-a mai păstrat pe Crețu, care nu a mai vrut să audă de Gigi Becali, după ce omul de afaceri l-a criticat dur.

După cinci meciuri jucate în tricoul lui FCSB, Alex Crețu a fost îndepărtat din curtea roș-albaștrilor. În cele din urmă, fotbalistul a semnat cu Universitatea Craiova. „Ce i s-a întâmplat lui e regretabil, pentru că așa termini un jucător. Îl bagi 5-6 meciuri și după îl dai afară. E dificil din punct de vedere mental, dar în fotbalul românesc e posibil orice”, a spus Pavel Badea.

Edi Iordănescu chiar e „patron” la FCSB! Cum a salvatr doi jucători: „I-am întors!”

Edi Iordănescu chiar decide totul la FCSB! Tehnicianul nu l-a mai putut păstra pe Alexandru Crețu, care se certase cu Gigi Becali după derby-ul cu Rapid (0-1), însă a reușit apoi să se impună și a salvat doi dintre jucătorii din lot.

„Cred că prea multe nu mai putem comenta. A fost o situație pe care eu am găsit-o. Nu am putut să rezolv situația, sunt lucruri pe care mi-e greu să le comentez public. Mocnea un conflict, depășise sfera fotbalistică.

Mai erau vreo două nume pronunțate, jucători luați în calcul pentru renunțarea la ei. I-am întors, sunt acum la noi, sper să confirme încrederea pe care eu le-am acordat-o. Sunt jucători care pot ajuta echipa în continuare”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

The post Cum a reușit să salveze Edi Iordănescu doi jucători dați afară de Gigi Becali de la FCSB: „I-am întors!” Ce a zis de Alexandru Crețu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă