Cum a refuzat Victor Socaciu banii lui Gigi Becali pentru un imn dedicat FCSB-ului

3 săptămâni in urmă 12

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021, 15:54 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 15:54

Artistul Victor Socaciu, cel care a interpretat ani la rândul imnul Rapidului, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 68 de ani. Vestea i-a lăsat înmărmuriți pe fanii giuleștenilor, care-l așteptau pe cântăreț pe stadion la anul, la inaugurarea noului stadion. 

Pe lângă faptul că Socaciu a dus imnul Rapidului la rang de artă, se pare că, în urmă cu mai mulți ani, interpretul a fost rugat de Gigi Becali să compună și un imn dedicat Stelei, actuala FCSB. Patronul rivalei s-a izbit de refuzul lui Socaciu, printre altele membru al Clubului Aristocratic Rapid.

A murit Victor Socaciu » Suflarea rapidistă este în doliu după despărţirea de omul care le-a cântat cel mai frumos imn din ţară

DECES

A murit Victor Socaciu » Suflarea rapidistă este în doliu după despărţirea de omul care le-a cântat cel mai frumos imn din ţară

„Nu voi da detalii despre acea ofertă. Pot să vă precizez doar că nu era venită din partea celor de la Dinamo, dar şi că îl iubesc foarte tare pe Gigi Becali, fiindcă e un om atât de dăruit şi de generos, deseori, cu semenii săi”, spunea Victor Socaciu, potrivit Playsport.

De altfel, Becali recunoștea peste ani că îndrăgește în mod aparte imnul Rapidului și că nu se ferește să-l fredoneze.

Victor Socaciu, în urmă cu șase luni: „Am auzit că am un loc rezervat pe noul stadion din Giuleşti”

Victor Socaciu, mare fan al Rapidului, a fost cel care a cântat ani în șir „Suntem peste tot acasă”, imnul giuleștenilor, despre care mulți spun că e cel mai frumos al unei echipei din România.

Am auzit că am un loc rezervat pe noul stadion din Giuleşti. Voi fi acolo la primul meci al Rapidului, la revenirea pe prima scenă a fotbalului, fie că am acel loc, fie că va trebui să cumpăr un bilet, asemenea oricărui fan!

- Victor Socaciu în iunie, conform sursei citate

Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! 

- Rapid, pe contul oficial de Facebook

Lumea fotbalului, îndurerată din cauza morții lui Victor Socaciu

Tot Victor Socaciu este cel care a compus actualul imn al lui FC Argeș, un alt cântec apreciat de microbiști, cu referințe la performanțele piteștenilor din anii '70. 

„Am avut mereu înclinaţie spre stilul ăsta muzical de factură imnică”, povestea Socaciu, potrivit sursei mai sus amintite. 

Drum lin, Victor Socaciu! Doliu în lumea muzicii românești! Victor Socaciu, cunoscutul cântăreț de muzică folk, a decedat astăzi, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viață la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. 

Victor Socaciu a compus actualul imn al echipei FC Argeș. Clubul FC Argeș nu te va uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

- FC Argeș, pe contul oficial de Facebook

Vezi și: 

A murit Victor Socaciu » Suflarea rapidistă este în doliu după despărţirea de omul care le-a cântat cel mai frumos imn din ţară

Playtech: Gică Hagi și Gigi Becali au primit o veste URIAȘĂ înainte de Revelion 2022. Cum pot încasa sume uriașe de la Guvern


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă